Cum spuneam intr-un alt post,a venit si randul barbatilor sa fie rasfatati si privilegiati!


In ziua de 9 Martie femeile din toate zonele Romaniei pregatesc asa numitii “macinici”. Acestia imbraca diverse forme si nume in functie de regiune.

Cel mai important aspect legat de aceasta sarbatoare este traditia celor 40 de pahare de vin. Barbatii trebuie sa bea in ziua de mucenici, conform traditiei, 40 de pahare cu vin. Acestea se spune ca reprezinta sangele varsat de cei 40 de sfinti mucenici din cetatea Sevastei. Cei care nu pot sa bea cele 40 de pahare cu vin, e bine ca macar sa guste vin in aceasta zi de 9 Martie, sau sa fie stropit cu vin, acesta insemnand sange si putere de munca peste an.

Azi aveti dreptul la 40 de pahare(pline) …cu ce doriti voi (eu v-am propus un Jack,asa cum am promis),sa va uitati la meciuri,sa stati la PC cat doriti,sa nu duceti gunoiul si multe altele …

Va doresc toate cele bune domnilor si o primavara plina de realizari profesionale,sanatate si fericire!

Numitii sunt: Achilianul , Adrian , Alexandru , Alex Mazilu ,Geocer ,Analfabetul , Arte ,Barosanescu ,Cell61 , Brad , Caius , CornelIT , Filip , Flavius , George , Ioan , Vania , Kick , Marian , Napocel , Tavi , Paul , RaSpo , Simion Cristian , Unuplusdoua , Zamfir , Bibliotecarul , InCuvinte , Paul Puscas , Unfustangiu si tuturor celor care-mi trec pragul “casei”.