Day-ul Valentinului.

Am adoptat o gramada de sarbatori si zile,cu cat se sarbatoreste mai mult la noi cu atat mai bine, insa cine sunt eu sa ma opun ? Asa ca …sa ne sarbatorim daca asta se cere si pentru day-ul Valentinului .

Vreau sa va doresc in acesta zi toate cele bune si la mai multi ani indragostitilor, iar celor neindragostiti …le doresc sa-si gasesca perechea in care cred, care si-o imagineaza sau care si-o doresc .

La multi ani fratelo pentru cei 3 ani de casatorie pe care azi i-ai implinit, sper ca ai avut o lingurita destul de mica in ziua nuntii, iar mierea nu ai terminat-o inca!

Ovidel iti doresc la mai multi ani de indragosteala ,alaturi de mine bine-nteles,ca doar nu degeaba ne “suportam” impreuna de atatatia ani si fie ca dorintele noastre sa se implineasca !

5 comentarii la „Day-ul Valentinului.

  1. Ciao Mika!

    Cu greu am dat de tine si in sfarsit am reusit;am o problema in legatura cu ProShow:imi apare mereu banda galbena(banda firmei),am vazut ca i-ai ajutat pe multi ,te rog ajuta-ma si trimite-mi si ie pe adresa mea:…………….. varianta unde nu am aceasta problema,am facut un filmulet frumos,dar banda strica totul

    Cu respect de la Issabela Karina

    P.s.:ai un blog foarte reusit,felicitari!

  2. sper ca dorintele voastre sa se implineasca ….usor …usor incep sa easa la iveala implinirile MIKA SI OVIDEL doresc pt. voi in fiecare zi sa fie Valentin 😛

Lasă un răspuns