28 de comentarii la „Hello world !

 1. Abuzezi de faptul că ţi-am dat ….urmărire !
  Aveam alte gînduri încîlcite cu blogărania, dar şi acum consider că ar trebui să o iau sistematic cu …istoria mea, mai ales că se cam limpezesc apele în familion şi nu mai au nevoie de asistenţă ca să funcţioneze ….financiar.
  Respectiv cu păreri istorice recente(75de ani) plus chestiuni politice. M-am limitat numai la postările aproape tot zilnice în RL .
  O să-mi recuperez parola şi o să dilitesc ceva pe acolo şi poate scriu.
  Am fost bobîrnăcit de cîţiva din România(Zoli,Vivi şi prin necunoaştere efecivă “cine-i ăla” de măreţu Ticu a lu Irina P. ) care îmi cunosc identitatea că am scris undeva ,cred că la bietul Analfabet, de fazele cu sexul la mare altitudine(peste 6 000m ), orală şi vaginală, că m-a găsit Goagălu ! De aici şi reticenţa de a povesti romanele ,cu accesoriile de sex ale lu gagicile….mele , cu acest nick; nu mi-a trecut prin scăfîrlie să -mi schimb nick name la Bietul , probabil din prea multă ….cinste-onorabilitate.

  • O sa ma gandesc cum ai putea face sa comentezi fara ca lumea sa te cunoasca, nu de alta , dar sa sti ca multi te cauta si dupa mail , nu numai dupa nume!
   In alta ordine de idei, cum primesti notificarile pe mail, daca schimbi nume si mail?
   Nu cred eu ca-ti schimbi adresele, dar…om trai si om vedea.

 2. Ca şi mai demult probabil o voi solicita pe Danette să-mi ajusteze cîndva poate ce va fi pe acolo după ce voi scrie ceva mai mult de 5 texte noi şi postari cu imagini, care mi-au plăcut că-s în format mult mai mare decît pe Netlog.

  • Nu cunosc blogspot-ul asa ca da , la ea probabil vei apela .
   Unele persoane din lista mea, au avut blogspot si au renuntat venind pe wp, wordpress-ul fiind mult mai usor de utilizat.

   • Da bre , văd cică – încă !
    Am(te-am) comentat divers la Analfabet, să văd ce şi cum iese ,
    Pe blog . Că forumul încă nu l-am găsit de unde să-l accesez, eventual să pun şi acolo ceva cu “bietul de mine”

   • O sa cetesc un pic si acolo acuma.
    Comentariul cu Bietul de mine , l-am acceptat eu acuma. Nu aparea direct pentru ca nu ai mai comentat cu acel nume, iar adresa este recunoscuta pe alt nume.
    Acuma nu o sa mai fie problema , cred.
    Forumul il gasesti la mine in partea dreapta sub acel glob, iar la Analfabetul , undeva in stanga cam.. al 5-lea ” meniu” !

   • Dupa discutii cu Analfabetul , se pare ca la el pe blog poti folosi toti termenii care-i doresti , popular sau a la DEX…
    La mine se pot folosi doar termeni mascati,asta pentru ca am oameni in spate care sunt atenti la scrierile mele si ma sanctioneaza…cica!

   • Pă dracu, e alt forum :
    “4. Nu se accepta sub nici o forma limbajul de Mahala. Incalcarea grava a acestei reguli poate duce pana la Ban definitiv. ”
    În afara faptului că nu sunt în el , nici la vechi comentarii !
    E altul. nu pot vorbi acolo de pule sex şi vibratoare, oricum văd că e cam fără activitate !
    decepţie !

   • Da este un forum pentru cei ce au nevoie de ajutor pe site-uri, celalat forum l-a sters pentru ca ii consuma resurse aiurea . Dar am discutat cu el si mi-a spus asa ” daca isi face cont ii dau acces de autor si poate scrie articole…. daca vrea sa isi povesteasca intamplarile sau sa abereze”
    Ai variante de ales 😀 acuma sa vedem ce alegi .

Lasă un răspuns