Fiind prima  leapsa creata de el ( Analfabetul), m-am gandit sa o accept.

Deci in ce consta:
Pai trebuie sa raspundeti la cateva intrebari si sa dati mai departe la 8 persoane din lista voastra. Fiecare trebuie sa specifice prin nume si link catre autorul de la care a primit leapsa.
Ca rugaminte ar fi sa se raspunda sincer la intrebari si putina gandire ¨out of the box¨

La unele intrebari trebuie gandit la modul ¨Prin Absurd¨. raspunzand la unele intrebari nu se va intelege ca ati fost/sunteti/trait acele experiente.

1. Esti intr-o situatie unde drepturile individului nu exista. trebuie sa alegi intre Umilinta si Bataie. tu ce alegi si de ce?

R.Niciodata nu am acceptat ca cineva sa umileasca pe altcineva,deci implicit nu mi-a placut sa fiu umilita,mai ales ca acesta forma de umilinta poate lua multe forme .In concluzie,prefer bataia,in timp trece durerea provocata (daca reuseste sa ma bata) sau cum spunea tata can eram mica ünde dai creste”.
2. 3+4= 5 este posibil?

R. Ca in matematica ….probabil ,orice este posibil.
3. Daca cineva maine iti pune pe masa 1 milion de euro si ti.ar spune sa omori pe cel mai bun prieten/a, ai face-o?

R. NU …categoric.
4. Spui intodeuna adevarul?

R. Nici un om pe pamant nu a spus intotdeauna adevarul,sunt  momente cand lumea vrea sa fie mintita .

Pot  spune doar ca sunt sincera .
5. Esti la un pas sa iti realizezi cel mai mare vis al tau. Pentru a reusi trebuie sa faci un compromis pe care in mod normal nu l-ai face, de retinut e ca de nu faci acel compromis sa zis cu visul tau pentru todeauna. ce faci?

R. Depinde de compromis,sunt atatea feluri de compromisuri.In fiecare zi se intampla sa facem compromisuri marunte pentru ca celor dragi sa le fie bine ,sa se simta bine …etc.Cand mi se va spune exact care va fi si compromisul,voi raspunde scurt cu “da”sau “nu”.
6. Ai inselat, furat vreodata?

R. Da.
7. Ce parere ai despre zicala: ¨Creaza unui om DORINTA si se va fute pe ele principii, vise, etc¨

R. Nu am mai auzit de acesta zicala,dar probabil ca este adevarata…in unele cazuri . In cazul meu,depinde de principiile ce trebuie sa mi le incalc,imi poti aduce luna de pe cer ca e in zadar daca eu nu vreau sa-mi incalc un principiu.
8. Ti s-a facut vreodata o observatie negativa in pat? daca da care a fost aceasta.

R. Nu.
9. Esti in situatia de a decide, intr-o situatie fara iesire. Trebuie sa ordoni moartea a unui milion de oameni pentru a salva alti 5 miliarde. Daca nu-i sacrifici pe cei 1 milion , atunci vor muri toti. Care e decizia ta?

R. Nu voi ajunge niciodata acolo ,insa prin absurd cum spuneai tu ….as ordona moartea a 1 mil. de oameni.Numai asa mai scapam si noi de rebuturi ale societatii.
10. ce aplicatie/formula matematica ne poate da raspunsul =123456789 ?

R. Ma mai gandesc la o formula ,dar pot da cateva  raspunsuri acum:

123456788+1=123456789

(987654321-9)/8=123456789

Intri in excel si la A1(coloana A,randul 1),introduci valoarea 123456789 ,la B1 scri : =A$1 (enter),formula se repeta pentru oricare rand B.Orice valoare/formula matematica ai scrie pe coloana A  ,rezultatul ar fi acelasi pe coloana B :123456789.

cea cu 11111,1111 la patrat este falsa ca ne da cu virgula ,asa ca nu o voi lua in calcul.
11. Pentru ce suma ti-ai inchiria timp de o saptamana partenera/ul?

R. Nu l-as inchiria,pentru ca nu as putea sa-i impun o chestie de genul,deci nu se pune problema de suma …din start.
12. Daca nu ai avea ce manca ai da in cap cuiva?

R. Nu,m-as duce sa muncesc,sunt atatea posibilitati sa-ti catigi o paine.
13. Cand ai facut ultima oara sex si cu cine?

R. Azi dimineata.
14. Iti prinzi partenerul in pat cu o alta persoana in timpul actului sexual. cum reactionezi?

R. Mi s-a intamplat si am rectionat cu un mare calm de am socat pe toata lumea.Am intrat,am vazut scena,normal ca ei au ramas fara cuvinte iar el vroia sa vina spre mine sa se scuze probabil,i-am spus sa ramana sa-si termine treaba ca doar n-o sa se faca de rahat fata de fata aia.Am inchis usa si am plecat.
15. Daca ai fi dumnezeu pentru o zi care ar primele 7 lucruri pe care le-ai face?

R. Puteai sa pui orice altceva si spun asta pentru ca as putea sa-ti raspund: as face ce face D-zeu si am spus tot .D-zeu ar putea face lucruri de care noi nu avem habar si probabil nu este egoist sa se gandeasca ce ar face pentru el …ci pentru omenire.

Ce as face daca ai fi gunoier? ….probabil ca ce face un gunoier .Ce as face daca as fi milionar?…..multe.
16. Da bani la cersatori?

R. Da,cu toate ca prefer sa le dau ceva de mancare ca doar asta este “scopul”cerseniei lor.
17. Maine e sfarsitul lumi.Ai 24 de ore la dipozitie. Ce ai face in aceste 24 de ore?

R. Sunt spontana,asa ca nu-mi programez ce sa fac,dar sigur as face lucruri obisnuite ca in fiecare zi ,pentru ca orice zi e speciala in felul ei.
18. Esti intr-o celula de 2/2 cu inca un partener de 10 ani. In tot acest timp ai fost pus/a la cele mai goaznice chinuri posibile. Intr-o zi ti se ofera posibilitatea de a scapa de toate acestea, trebuie doar sa-i oferi cele mai goznice chinuri colegului de celula timp de 2 ani. Ce alegi? sa te chinuie in continuare sau sa-l chinui tu pe colegul de celula?

R. L-as chinui,chiar daca nu-mi sta in fire astfel de razbunari.
19. Intr-o zi te suna cineva si iti spune ca stie cel mai goaznic secret al tau. Daca nu-i dai ce si cat vrea va spune la toti. Acel secret daca s-ar afla ar distruge tot ce ai cladit, ai pierde totul. Ce vei face in continuare?

R.Nu am astfel de secrete,dar chiar daca as avea nu m-ar interesa ce ar spune .In viata trebuie sa ne asumam lucrurile facute .Nu regret nimic din ceea ce am facut asa ca …lumea poate sa vorbeasca,la un moment dat va uita de ….secretele mele iesite la iveala .Ca o iau de la zero,asta este ,orice sfarsit poate fi un nou inceput…poate mai bun,nu?
20. O parere personala obiectiva despre autorul care ti-a trimis leapsa. minim 50 de caractere.

R. In timp cred ca i-am scris personal parerile mele despre el si cu siguranta au depasit cele 50 de caractere.

Leapsa merge la: Ionel baiat bun, Romanica blues,Gabriella ,Machiaveliq , Unuplusdoua , Panseluta Ganditoare, Blogatu , Unfustangiu.