13 comentarii la „Scrisoare catre Mosul .

 1. cred ca e cea mai tare scrisoare catre mos pe care am citito pana acum. eu nu-i scriu mosului pentru ca nu o sa imi aduca nimic. stiu eu asta sigur. asa ca nu are rost sa ma mai obosesc.
  Craciun fericit.

 2. • =====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========
  Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
  -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
  Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!
  *Gandurile lor merg catre tine!
  -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. – balantza.com
  -Să vă fie zilele senine, fericite, sănătoase și norocoase! Ada Pavel – adapavel.wordpress.com
  – Să vă dea Dumnezeu un An nou fericit, cu tot ce înseamnă asta pentru voi! Adela Onete – http://www.danap.ro/
  – Un 2012 mai bun pentru toata lumea! – http://diversediversificate.wordpress.com/
  -Un 2012 bun, ca minunea din voi!- http://worldofsolitaire.wordpress.com/a

 3. Aho ..aho …copii si frati ,din tara voastra plecati, in straini va adunati .Sa aveti parte doar de bine fara lacrimi si suspine. Anu nou la usa bate este greu sintem departe ,amara ii viata intre straini esti ca floarea intre spini,,nai nici stima nici respect suferinta si esec .Nu ai somn nu ai odihna ce sa faci esti o straina .Sarbatorile-s in toi dar nu si aici la noi,de craciun nu ai zapada,nu ai masa incarcata

Lasă un răspuns