Vine o zi…cand invatam ca tot ceea ce stiam si in ce credeam pana atunci era fals….cand aflam ca printesele si printii din ziua de azi nu se aseamana deloc cu cei din povesti…cand descoperim ca trebuie sa cadem de multe ori pentru a invata sa mergem cu bicicleta…cand aflam ca visele pot fi si cosmaruri,cand aflam ca in spatele unui zambet poate fi si o lacrima ,sau in spatele unui om trist ,poti gasi fericirea.
Aflam ca prietenii adevarati ii gasesti foarte greu..ca numarul lor, rar poate depasi numarul degetelor de la o mana.Si ca vrei sa ii tii strans langa tine….

Vine o vreme in care riscam, ne aruncam cu capul in fata, luam decizii si suportam consecintele..Am luat si eu multe decizii si am suportat consecintele…de foarte multe ori am facut alegerea potrivita si chiar daca uneori am ales gresit am invatat ce e bine si ce e rau…Nu a contat spontaneitatea de moment ,sau suferinta de apoi…dar imi aduc aminte o vorba”ai grija ce-ti doresti ,ca poate primesti”

Se spune ca in general nu esti asa cum te vezi tu ci asa cum te vad ceilalti. Oricat de bogat ai fi, adevarata ta valoare ca om se vede atunci cand ramai fara bani. Oricat de optimist ai fi ,adevaratul optimism se vede in fata problemelor,oricat de mult ai iubii ,adevarata iubire se vede cand simti cu adevarat acea persoana. “Dezbracat” de toate hainele luxoase si masinile scumpe, in fata problemelor sau in fata adevaratei provocari a vietii ,iubirea,atunci ti se vede adevaratul caracter. Cine esti tu cu adevarat?

Vine o zi cand toate se termina, aşa cum a existat o zi când toate au început. Orice sfârşit lasă loc unui nou început. Atunci când pierzi ceva, câştigi ceva. Lucrurile nu trebuie privite aşa pesimist, viaţa nu e roz, dar nici neagră, e undeva la mijloc. Viaţa e roşie. Da, roşie. Viaţa e ca o floare de mac, roşie şi cu nişte pete negre. Tu eşti macul din lanul de grâu, uneori singur, alteori înconjurat de alţi maci, la fel de roşii ca tine, dar cu mai multe sau mai puţine pete.

Foto:Ionut Tabarcea

In ultima perioada mi-am promis mie ca o sa fiu egoista si o sa iau decizii care sa ma faca pe mine fericita…dar se pare ca in permanenta am inima mult mai deschisa pentru cei din jur decat pentru mine…Cred ca asta este “aluatul meu” si chiar daca incerc sa ma schimb nu am sa pot .Oamenii nu se schimba,se descopera sau redescopera in timp .