ALARM…

Se intreba Teo si nu numai el: “ce o fi cu mine?”

Raspunsul este urmatorul:nu s-a intamplat nimic cu mine ,Doamne ajuta .Am avut doar o perioada plina din care abia acuma incep sa-mi revin .Luna trecuta a venit mama din Italia,asa ca am avut cam mult de umblat pentru a rezolva una…alta .Au fost multe povesti …barfe si nopti pierdute pe langa cele rezolvate.Treaza de dimineata ,mers la munca ,apoi rezolvat cate ceva din multele treburi ,casa ,papa,barfa si culcat dupa orele 2-3 noaptea .Dimineata trebuia sa reiau programul cu trezitul la orele 7.Am reusit acesta saptamana sa-mi mai revin si eu cu somnul ….sa fiu la “un normal” cu toate.Ca nici acuma nu dorm inainte de orele 1 am,deoarece m-a prins serialul de pe protv de la orele 0.00 “Fringe” ,insa mi-e mai lejer programul din timpul zilei ,dar pot spune ca sunt apta de….multe.

In alta ordine de idei ,am terminat un proiect important ,un complex de 6 blocuri (retele edilitare,instalatii sanitare …etc ,etc)….in sfarsit am ajuns la faza de plotare,asa ca nu mai sunt forte solicitata la birou cu calcule si scrieri ….etc.

Mai nou timpul mi-a permis sa mai si citesc cate ceva pe ici …pe colo .Momentan ma distrez la o carte a lui Bebe Mihaescu “A face dragoste aproape perfect” in care povesteste tot felul de intamplari ….triste pentru cei ce le traiesc,haiose pentru mine.

Deci prieteni dragi ,sunt bine,am mai scapat de oboseala acumulata ,de stres si mai ales de alarma .Ma trezesc iar normal ,inaintea ceasului 😀 .

8 comentarii la „ALARM…

  • Nu sunt asa sensibila ,decat in momente delicate….asa ca lasam lacrimile pentru alta data 😉 .
   Daca erai atent,puteai sa-ti dai seama din scrierile de la acest post…in ce domeniu lucrez.
   Proiectare-retele edilitare,instalatii sanitare.

   • Nu putem face nimic, am postat la rugămintea lui unde este “comun”, probabil va reface alt blog, acum recupera fişiere. Neplăcută situaţie.
    Filmuleţul postat l-am “savurat”!

Lasă un răspuns