CONCEDIU!!!

Nu prea am avut activitate in ultima vreme ,asa ca poate multi dintre voi nici nu-mi veti duce lipsa cat timp nu voi fi in zona .A venit vremea sa-mi iau prima saptamana din concediu ,nu vreu la mare, pentru ca stiu din anii trecuti ca am ajuns acasa parca batuta(cu dureri de oase) …obosita la maxim ,asa ca ma voi duce o saptamana cu cortul ,exact ca anul trecut .Am venit din acel concediu ,relaxata si plina de viata .

Va salut si va pup pe toti …ne revedem cu bine (sper) ,peste o saptamana.

22 de comentarii la „CONCEDIU!!!

  • Multumesc de urare ,sa zicem ca am trecut de perioada din viata cu multa destrabalare si cand imi facea chiar placere sa ma duc acolo unde e cat mai galagios,aglomerat …..loc.

   • Nu cred ca are sens ,nu sunt manechin ca sa am ce arata…
    Apropos de ceea ce am discutat pe la posturile tale ,cred ca ajunge ceea ce se vede si mai ales ceea ce exprim(cateodata).

 1. da… dar cred ca si un prim plan ar fi destul de interesant. nu cred ca esti o naspeta. din cate vad eu in poza , chiar ai ce arata.
  daca nu pe blog macar in privat…
  stii eu sunt foarte curios de fire
  :D:D

   • mai bine mor mai repede dar cu o gramada de cunostinte pe care altii nu le vor aduna nici in 2 vieti.
    + ca nu pot schimba ceea ce sunt.
    cum spune-am odata intr-un post. trebuia sa ma nasc peste 500 de ani.

 2. *** MIKA***august 1, 2010 la 10:55 pm***
  Zici:
  “La Mraconia ,daca ai auzit .E undeva pe drumul dintre Orsova si Moldova Noua ,la statuia lui Decebal.(capul)”
  ……………….
  Da, acolo e o zonă absolut senzaţională. Nu am fost la Mraconia cum zici, nici nu am auzit acest termen, dar şti că venid de la Severin spre Orşova e un peisaj formidabil, iar dacă apoi îţi contini drumul pe marginea Dunării, (E un fel de drumeag sau potecă mai largă) ce pleacă din Orşova de la o barieră (nu ştiu dacă mai există acea barieră). În dreapta munte, în stânga Dunărea, largă de vreun kilometru, care se pregăteşte să intre in “golful” apărut după crearea lacului de acumulare al Porţilor de Fier 1.
  Combinaţia dintre umezeala dată de Dunăre şi aerul oxigenat de vegetaţia abundentă poate fi un leac incredibil pentru orice.
  Zicea cineva că la Sviniţa până şi caprele de construcţie sunt c… paraşute. Cred că e vorba de potenţa … masculilor. 😀
  De fapt ce vreau să spun, acel aer îţi dă viaţă şi putere, alt termen nu am.
  Dacă mai pui asta şi cu minunea peisajului cu aspectul senzaţional, cei care l-au văzut odată măcar, îşi doresc toată viaţa să revină.
  Poate vorbim de aceeaşi zonă, poate nu.
  Eu sunt dintre cei care îşi doresc să revină…
  (Pot spune că am mers pe jos şi pe acolo şi mai în aval, până la Gruia. Când am ajuns la Triplex Confinium, borna care arată punctul triplu de graniţă, România-Bulgaria-Iugoslavia, se auzea muzică românescă de pe malul sârbesc. Am înţeles că era o nuntă.
  Un singur lucru nu mi-a plăcut acolo. Ţuica. Un fel de ceai.E bună cel mult ca suc pentru a stinge tăria pălincii, ca să nu spun că un amic zicea că tuica aia e perfectă dacă vrei să diluezi berea 🙂
  Trebuia să fac această ultimă remarcă, pe olteni dacă-i lauzi li se urcă la cap… 😀 ).

 3. Buna ziua,

  Va contactez in legatura cu un parteneriat constand in link-exchange. Am observat ca detineti un blog foarte interesant si mi-ar face placere sa colaboram

  Va propun umatoarele 2 site-uri pentru link-exchange:
  -Motruinfo:
  titlu:Motruinfo
  link: http://www.motruinfo.ro

  -Famouswhy.ro
  titlul: Intrebari Faimoase
  link: http://ask.famouswhy.ro/

  Daca sunteti deacord adaugati cele 2 linkuri si astept un raspuns din partea dumneavoastra (includeti titlul si linkul catre blogul/blogurile dvs) pe sorin@motruinfo.ro si voi posta linkuri catre site-ul dvs de pe ambele domenii. Daca mai detineti si alte siteuri/bloguri sunt as fi dispus sa le includ in aceasta oferta si pe acestea

  Cu respect,
  Spataru Sorin
  Stiri si articole la http://www.MOTRUinfo.ro &http://www.famouswhy.ro

Lasă un răspuns