Decofrarea centurilor de la mansarda si a placii peste parter.

Au trecut cele 28 de zile asa ca putem linisti sa decofram placa peste parter si sa vedem si noi daca avem surprize sau nu in ceea ce priveste etapa de turnare a acesteia. Am ramas placut surprinsa, sa vad ca dupa decofrare si desprinderea foliei pe unele portiuni, placa este “beton”. Suprafata arata ca sticla iar la atingere parca ar f un mastic (  de la laptele de ciment).

Dupa turnarea centurilor, la 3 zile diferenta am si decofrat si am pregatit  terenul pentru executia acoperisului, pe care o voi prezenta in articolul urmator.


 


 

 

 

5 comentarii la „Decofrarea centurilor de la mansarda si a placii peste parter.

 1. Prima reacţie mentală după parcurgerea imaginilor : Măi să fie ! O să trebuiască să-i felicitez, pe …echipa di munşitori!
  Nu prea se vede aspectul centurilor de la acoperiş după decofrare.Din toate imaginile se vede excelenta poziţionare a polistirenului la exterior.

  • Se vor vedea in postul urmator. Sunt foarte multe poze pe care le-am editat( micsorat) ca sa le postez aici si sunt si mai multe care nu le-am incarcat…
   Toata lumea ii felicita pentru felul cum lucreaza, ba chiar unele persoane mi-au cerut date si nr de telefon a echipei, pentru ca ar vrea sa lucreze cu ei .

   • Văd şi sunt conştient (azi nu am băut nimic, că o să conduc …pe un semi viscol vreo 40 de km). Am văzut anterior că ai şi un “neam” ! Ai posibilitatea şi a-mi şterge textele de cîrcotăşenie, dacă refaci textele. Sunt atenţionări scrise tot din …dragoste!
    La fermă este blocul de calculatoare şi de parabulice, deci la noapte, pot accesa netul. Să zicem că numai pe parcursul drumului ca şofer nu pot intra pe net,dar întrucît unii …. pasageri au mobile/ table din alea cu conexiuni de urgenţă pentru ştiinţa soţilor-părinţilor-copiilor-ţiitoarelor … şi alte poveşti televizate sau nu….estem posibilităţi. Doar cînd merg în/pe munte debranşez mobilul , ….pentru liniştea interioară.

Lasă un răspuns