Femeile si ale lor meserii….sau nu.

Foarte multi barbati spun ca soferia nu este pentru femei,ca ingineria la fel sau alte meserii.Am trait 18 ani pe santiere si am cunoscut inginere foarte bune,sudorite la fel …am cunoscut-o pe d-mna Doina care lucra pe excavator,am cunoscut femei de 1,50m care conduceau basculante de 16 tone sau mai rau ,”reptile” de 24 de tone.Cand a fost vremea sa dau la facultate ,ai mei au fost ferm convinsi ca voi da la electrotehnica ,cand eu de fapt  reusisem la hidrotehnica (pe acea vreme nu era intratul la facultate pe baza dosarelor ca acuma).Am facut ceea ce mi-a placut,iar acuma fac la fel …ceea ce imi place ,inginerie,proiectare de retele exterioare de alimentari cu apa si canalizari menajere si pluviale,statii de pompe ,etc….

De ce am ajuns sa vorbesc despre asa ceva?

Pentru ca am primit azi un mail cu”arta ” ce iese din mana unei sudorite ,Cal Lane .Va las sa admirati si voi …

 

29 de comentarii la „Femeile si ale lor meserii….sau nu.

  • A fost foarte naspa,am mancat un frig de numa si in afara de asta m-am mai si certat cu colegii si seful cand am ajuns in birou.M-au trimis pe santier la o lucrare de tot rahatul….normal eu sa iau suturile in fund.

  • De acord ,dar stii? Multi inca merg pe premiza ,femeia sta la cratita si poarta fusta,nu pantalon,palarie si cravata …..
   E bine ca mai sunt si unii ca tine ,care vad altfel treaba.

  • Nu ma injura ,dar chiar nu stiu despre ce vorbesti .De unde activez acel “buton”?
   Daca bifezi tu cand comentezi la “Notify me of new posts via email.” iti arata toate comentariile care apar la acest blog ….sau cel la care bifezi.

   • pai il gasesti la Widget. sa stii ca sunt cam prost eu de felul meu. pana la ultimul comentariu nu am vazut ca te poti abona la posturi…
    ce sa faci… cateodata mai avem ceata pe ochii, sau prostia e prea mare…
    in fine s-a rezolvat problema.

 1. Prosteala cu impartirea si categorisirea jocurilor, culorilor,profesiilor, incepe din copilarie, iti este inocuilata si trebuie sa lupti pe parcursul vietii pentru a ajunge sa iti implinesti visul!
  Felicitari tie iar pozele sunt minunate!

 2. Dumnezeule, niste fiare le transforma in opere de arta! Specataculos ceea ce face! Este arta pura!
  Buna o asemenea femeie la casa omului! 🙂 🙂

  • Majoritatea femeilor sunt bune la casa omului ,singura diferenta este ca unii barbati stiu sa le descopere ,altii nu .O femeie stie sa faca multe ,trebuie doar sa stii sa o motivezi sa le faca.

  • Nu le mai am ca si fotografii ,eu le-am luat dintr-un .pps si le-am facut printscreen.Daca vrei iti trimit acel pps .Daca nu reusesti sa faci printscreen ,imi spui care pozitii din pps le doresti si ti le fac eu.In acest post sunt doar cateva dintre slide-uri .

 3. Noi femeile sintem nemaipomenite .In primul rind ca dam VIATA ,si perpetuam specia,iar apoi sa dovedit in timp ca putem face aproape tot ceia ce fac barbati,ne lipsesc doar cofragile din fata .

Lasă un răspuns