Good Luck Chuck – Charlie Talisman

Cum azi noapte nu reuseam nicicum sa adorm ,mi-am spus ca daca stau un pic la TV o sa vina si Ene pe la gene.Ei bine,nu a fost asa ,am vazut acest film Good Luck Chuck – Charlie Talisman si la orele tarzii in noapte (4 a.m.) radeam ca zapacita la acest fim .De mult nu am mai ras cu atat pofta la o comedie romantica.Am reusit intr-un sfarsit sa adorm si eu cand lumea se trezea ….pentru diverse.

Daca nu ati reusit sa-l vedeti aseara sau azi noapte ,vi-l recomand cu cel mai mare drag.Este un film de weekend care sigur o sa va faca sa va simtiti bine.

Despre ce este vorba in film?

Totul a inceput cand Charlie avea zece ani si in timpul unui joc a refuzat sa o sarute pe fata in dreptul careia se oprise roata norocului. Atunci, aceasta l-a blestemat.
Mai rau de atat, la nunta unei foste prietene, Charlie isi da seama ca toate femeile cu care se culcase isi gasisera iubirea vietii imediat dupa ce terminasera relatia cu el. Inainte de a-si da bine seama, reputatia lui de “talisman” face ca femeile sa se insire la coada pentru o partida rapida de sex cu Charlie. Dar viata plina de sex si lipsita de dragoste il face pe Charlie sa se simta mai singur ca niciodata… pana cand o intalneste pe Cam(o ingrijitoare de pinguini care se accidenteaza mereu, pe cat de frumoasa este, pe atat de greu de cucerit). Charlie isi da seama ca trebuie sa gaseasca o solutie pentru a scapa de blestem… inainte ca fata visurilor lui sa se indragosteasca de primul tip pe care-l va intalni, dupa el.

2 comentarii la „Good Luck Chuck – Charlie Talisman

  1. hmmm iar mi-ai luato inainte. desi il mai vazusem, aseara mi-a facut seara placuta. Voiam sa scriu eu o recenzie, dars e pare ca ai fost mai rapida. eu o sa scriu una la real steel care l-am vazut aseara.
    Despre film ce sa mai spun… a fost demential. toata lumea a ras de nu a mai putut aici.

    • Am vrut sa-l scriu azi dimineata la 5 acest post ,dar daca ma mai ridicam din pat ,sigur nu mai adormeam si acuma eram ca o curca beata. Nu am mai ras de mult timp cu atat pofta ,am inceput weekendul bine :))))))))

Lasă un răspuns