Foarte multi spun ca martea  este ziua celor 3 ceasuri rele. Azi poate ca si pentru mine a fost , am aflat 3 vesti proste, insa una dintre ele m-a socat de-a dreptul .

Majoritatea parintilor  din orasele mari isi duc copilasii la kidsland in mall-uri la joaca . Asa a facut si o cunostinta de-a unei prietene de-a mea. Fiind duminica si mergand totodata si la cumparaturi , inainte de toate acestea s-a gandit sa-si duca baietelul in varsta de un a jumate la  kidsland . L-a pregatit si apoi si-a luat geanta de jos si s-a intors pentru cateva secunde sa-si puna geanta pe masa . In momentul in care s-a intors, copilul disparuse, parca intrase in pamant….cineva l-a furat?

Disperata l-a cautat timp  de vreo ora , in acest timp apucase sa anunte si informatiile , iar cei de  la paza mall-ului au inchis usile de la intrare , nemaiputand sa iasa nimeni. Dupa ore da cautari si-a gasit baietelul intr-o toaleta , era tuns la cheliuta si cu alte haine pe el .

Stateam si ma gandeam ca ai eu cunosc parinti care-si lasa copii acolo cu orele cat timp ei isi fac cumparaturile . Daca in cateva secunde a disparut copilasul , va ganditi ce se poate intampla in mai mult timp? Aveti grija de copii vostri si nu-i lasati la voia intamplarii .