LA MULTI ANI OVI !!!….Eminescu…

Da ,am lipsit un pic si asta pentru ca aproapele  meu si-a schimbat prefixul azi (ieri deja 15.01.2010). Am sarbatorit impreuna cu el si familia,prietenii ,o seara placuta ,ca de altfel oricare alta cand noi ne intalnim,insa azi Ovi a fost in centrul atentiei . LA MULTI ANI !….,toate cele bune si tot ceea ce-mi doresc mie,iti doresc si tie ,plus implinirea viselor tale ,care poate eu inca nu le stiu! Iti multumesc ca imi esti aproape si in momentele mele de maxima ciufutenie 😀 .

Cam tarziu,dar cum niciodata nu e tarziu(timpul este si va ramane relativ),voi spune si  “LA MULTI ANI ” Eminescule si asta pentru ca vei trai tot timpul prin citirile ce le facem ,ganduri,cultura…..memoriile noastre

Toata lumea probabil a scris cate o poezie a lui Eminescu …asta in memoriam ,eu voi da cateva citate filozofice ale lui:

“Adevărul e stăpânul nostru, nu noi stăpânim adevărul.”
“Fiecare lucru poartă în sine însuşi măsura sa.”
“Fiecare [om] e o întrebare pusă din nou spiritului Universului.”
“În om e un şir nesfârşit de oameni.”

“Moravurile [bune] fără legi pot totul, legea fără moravuri, aproape nimic.”
“Oamenii se împart în două categorii: unii caută toată viaţa şi nu găsesc, alţii găsesc şi nu sunt mulţumiţi.”
“Orice cugetare generoasă, orice descoperire mare purcede de la inimă şi apeleaza la inimă.”
“Pasiunile înjosesc, pasiunea înalţă.”


„Pentru cel ce înţelege, un ţânţar sună ca o trâmbiţă, iar pentru cel ce nu înţelege, tobele şi surlele sunt în zadar; şi, în orice caz, lumina nu se aprinde decât pentru cei ce văd, nu pentru orbi”

24 de comentarii la „LA MULTI ANI OVI !!!….Eminescu…

Lasă un răspuns