Leapsa post electorala.

Am spus ca ma opresc din discutiile si provocarile despre politica ,dar pentru ca Adrian m-a nominalizat la acesta leapsa ,imi voi exprima si eu opinia pentru  primele  5 “nevertebrate in politica” .

1.Basescu (tata lor)

2.Emil Boc-Poc …azi spunea ceva de genul ca primele 6 luni ale lui 2010 trebuie sa strangem bine din dinti …dupa vom mai vedea.Dupa vom strange din …gingii?

3.Radu Moraru,imi placea la un moment dat de el ,se pare ca in timpul alegerilor a fost mascota PDL-ului

4.Elena Gabriela Udrea ,sefa sau sluga lui  Base ?

5. Blaga Vasile- pentru ca exista .

Cu acesta ocazie am raspuns si lui Alexandru si dau leapsa mai departe lui Cristian Simion si celor care “mai doreste ,mai pofteste” .

16 comentarii la „Leapsa post electorala.

  1. Blaga e o adevarata pacoste pt. Basescu si invers. Asteapta sarmanul de o viata sa ocupe el postul de presedinte pd, dar nu a apucat sa i-o traga. Nu isi permitea insa nici sa piarda pd-ul presedentia ca altfel trebuia sa putrezeasca in puscarie, ca si Basescu pt. tot ce au furat. Asa, a ajuns sa mai fure pt. 5 ani. Pana cand nu o sa mai existe nimic de furat in tara asta si o sa se intoarca la noi, cei ce flamanzim…

    • Chiar ma gandeam ,cine-l va compatimii pe Blaga .Nu ma intereseaza ,daca un om de rand face puscarie pentru un ou furat …sa faca si cei care ne-au furat tara !
      Eu nu zic “fara numar” ,ci “fara mila” ….

Lasă un răspuns