Lumea de azi !

Azi dimineata mi-a aratat Ovidel un videoclip ,in timp ce-l urmaream si ascultam versurile ,mi s-a  facut pielea gainii si m-am intristat pe loc .Aveam lacrimi in ochi ai am realizat ca atat adevar spun acele versuri .

Pe zi ce trece observam ca lumea din jurul nostru este tot mai rea ,tot mai indiferenta la semenii lor .Traim intr-o lume a aparentelor,o lume in care banul si ipocrizia sunt ridicate la rang de lege!
Din pacate fanatismul  unor nebuni ucid suflete nevinovate care parasesc aceasta lume stupida pentru nimic .

Va las si pe voi sa urmariti videoclipul dar mai ales sa ascultati versurile  care spun multe .

Analfabetul imi spunea odata: “exista oameni  care privesc si altii care vad ” unele situatii .

Voi din care categorie faceti parte ?

18 comentarii la „Lumea de azi !

 1. De cele mai multe ori vad, se poate si sa ma limitez la a privi. Nici nu ma prea mir de ceea ce se intampla , doar omul este cea mai egoista fiinta . Se stie … orice evolutie aduce cu sine si o involutie.

  • omul???? unde ai vazut tu oameni in acel clip….cei care au privit neputinciosi ce li se intampla??…juma’de oameni sa zicem …in rest bestii cu chip de om. danuka….te intep si eu asa putin DE CONTROL ca prea stai pe “fundul butoiului” in linistea adancurilor. he he…..pt tine un DREAMER dar stiu ca nu iti merge clipul…la voi la cluj.

   • *clipul ? despre ce clip vorbesti?
    Iar ca sa-ti raspund la intrebare …. doua maini , doua picioare= om ( nu era scris cu majuscule), in dictionar cuvantul animal era ocupat de niste fiinte mai nobile;
    PS: nu esti tu cel mai in masura sa-mi vb de adancuri si fund de butoi, nu crezi ?

  • Vedeţi voi, aşa este în capitalism, comparativ cu socialismul-comunist-egalitarist .Sunt studii care le-am citit-frunzărit mai de mult sau chiar povestiri de experienţă a transfugilor noştrii revăzuţi după 15 ani de exil în Germania, Franţa, Elveţia, Canada,Australia.
   Egoism şi carapace …. vedeţi combateri în filme lor!
   – Vai-vai cît de iubitori sunt vecinii de peste şosea-gard !
   – Respectiv să zicem şi tematica slăbăturilor comparativ cu obezitatea înconjurătoare.

 2. sa inteleg ca am “concurenta” la acea insula pustie? da….din pacate astia suntem noi oamenii. adevarul ca nu mai este nimic de facut si ne meritam soarta.(am fost martor la o scena de genul cu ani in urma cand am ajuns la locul accidentului mai repede ca politia…nu vreau sa mai imi amintesc de asta. stii cu ce ma ocupam atunci?!) de asta iubesc animalele…sunt mai”umane” decat noi “animalele superioare” hai pa…iti(va) tin un loc daca-l voi gasi pana atunci http://www.youtube.com/watch?v=EGikhmjTSZI

 3. mi-ai luat=o iat inainte. voiam sa scriu de cateva zile o recenzie.
  super cantec si super clip. chiar daca unii nu vor sa creada dar e realitata cruda.
  eu tind sa cred ca sunt unul dintre cei care vad dincolo de cortina. :d

 4. De un singur lucru nu vă daţi seama:

  Deşi B.U.G. Mafia behăie bine, deşi toţi behăim despre adevăr la un mod civilizat, restul bipezilor imbecili se gîndesc cum să fure mai bine, cum să te jefuiască mai legal, cum să te ardă mai tare şi cum să prospere mai colosal.

  Aşa că noi, cei normali, VEDEM ce fac ei, dar degeaba …

Lasă un răspuns