Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

 Dupa ce in primele doua parti ale filmului  animat am urmarit aventurile lui Alex-leul, Marty -zebra, Melman -girafa si Gloria -hipopotamul si dupa incasarile ce le-au avut, regizorul continua si de acesta data cu alte aventuri si calatorii in cea de-a trei-a parte “Madagascar 3: Europe’s Most Wanted”(rataciti prin Europa) .

Dupa ce au foat lasati in Africa de carte pinguinii buclucasi, acestora li s-a facut dor de casa lor si anume gradina zoologica Central Park din New York . In sfarsit si-au gasit un tel care sa-l urmeze si odata cu acesta incepe si aventura prin Europa si apoi acasa.

Inotand( singura lor sansa) ajung la Monte carlo unde pinguiniica de obicei sunt cei mai mari “afaceristi” dghizati intr-un cazino de pe malul marii.Incercand sa dea nas in nas cu ei si totodata sa le ceara socoteala ca au fost lasati in Africa,acestia dou nas in nas cu multimea de oameni pe care-i baga in sperieti.Aici isi face intrarea in scena Capitanul Chantel DuBois- agent la controlul animalelor ,o ticaloasa in fata careia nu va sta absolut nimic in afara de telul de a avea noi trofee la colectia sa si mai ales capul lui Alex pe care incepe sa-l urmareasca indeaproape .

Vrand sa scape de acesta,dar si sa ajunga acasa cat mai repede, acestia conving grupul unui circ sa-i accepte in trupa.Sunt in stare de orice ,numai sa se stie ajunsi acasa. Pinguinii cumpara circul asa ca Alex era considerat ca fiind patronul acestuia :D.

Principalele personaje ale circului sunt leul de mare Stefano, cu un accent italian care intotdeauna vade partea plina a paharului si care incearca din rasputeri sa salveze reputatia circului din care face parte. Ca o paranteza as putea spune ca primul impact si gand care l-am avut in momentul cand l-am vazut, a fost o izbitoare asemanare cu Gigi Frone de la romanii au talent ,daca vi-l mai amintiti .

Frumoasa Gia ,un jaguar in cautarea si descoperirea a tot ceea ce-i nou si care-l convinge pe Alex sa o invete o miscare importanta in lumea circului si anume trapezul “circus americano”denumit de ei.

Vitaly un tigru cu accent rusesc,mofturos si inchis in el datorita unui esec avut in trecutul sau in lumea circului. Datorita acestui esec el si-a pierdut increderea si pasiunea pentru circ,insa Alex si gasca lui ii redau acesta incredere.

Sa nu uit sa mentionez si vocile pentru acest film animat:Ben Stiller  oferind vocea Alex leul,Chris Rock in rolul pentru Marty de Zebra, Jada Pinkett Smith a dat o voce puternica pentru Gloria, hipopotamul , David Schwimmer furnizeaza un sunet excelent pentru Melman girafa, Frances McDormand a dat una dintre cele mai bune voci personajului DuBois , Bryan Cranston cu o voce amenintatoare pentru Vitaly Tigrul si Martin Scurt in spatele vocii lui Stefano ,leul de mare.

Cred ca v-am facut destul de curiosi sa urmariti aceasta pelicula ,pe mine una m-a relaxat si mi-a oferit zambetele pentru un weekend placut,l-am vizionat ieri in cinematograf 3D.

8 comentarii la „Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

  1. Hmmm… ma uit la afis.. ma uit la ce se vede din video inainte de a-i da drumul.. Fetze speriate, absolut respingatoare si grotesti. Dincolo de ideea respectivei animatii, nu pot sa nu observ uratenia “subtila” (intre ghilimele) a expresiilor faciale si atitudinii personajelor. Nu ma uit la asa ceva si nici copiilor nu le pun. Raman la Tom&Jerry si Looney Tunes. Chiar daca par incuiat.

    • Tom & Jerry rama printre preferatii mei .Aparentele de multe ori inseala .Puteam posta un trailer unde prima imagine putea exprima altceva ,insa l-am preferat pe acesta pentru ca apar toate personajele …in alte trailere nu apar.
      O zi si saptamana plina de racoare.

Lasă un răspuns