Plictiseala sau lectura?

Pentru ca nu stiu ce am visat azi noapte ,de Boboteaza,m-am asezat in fata laptopului,continuand plimbarea de aseara prin aceasta lume a blogaritului .De la ce ne uneste pe toti, iubirea , muzica , prietenia ,la intelectuali si  interlopi,care poate, rezolva cate o criptogramacat mai stau in parlament, unde am observat ca  vin persoane tinere,odata cu urarea : Discordius, n-ai Honorius ! .

Am dat peste subiecte ,ganduri de departe, caline, intrebari pe care cu totii  le avem la un moment dat,sau poate nu: to be free , cum nu mor vulcanii ingeri ? , ce a fost mai ridicol? , ce cauta oamenii pe google ? , si ce e de facut? , are you foreign?

Ratacind printre ganduri,am zambit, la vrejul de fasole gasit in universul cunoscut si la sigiliul rupt al colectionarei de cosmaruri.

Un anunt oarecare ,imi spune despre taxa pe viciu, iar felicitarile regasite,despre noul an ,….sa vina!

Si uite asa am ajuns la epilog,cu gandul la papanasi, dar nu inainte  de a vedea ceva si despre erotica unde am dedicat si o melodie care nu este un gen ce-l ascult de obicei,dar mi-a placut:

42 de comentarii la „Plictiseala sau lectura?

  • Stai linistit,nu te-am “asezat “acolo ca sa muncesti mai mult ….ci doar pentru ca asa am vrut.
   Spune-i lui Ulise sa nu fie suparat,ca pleaca in spatiu….am tras cu ochiul la George 😀 si am vazut comentariul.

   • Da, dar eu traduc “aşa am vrut” al tău, cu “îmi place” şi, atunci, trebuie să muncăesc să fie mai bun mâine ca să te mai aud o dată că … “aşa am vrut”!

 1. O plecaciune contesa ….. eu care in ultima vreme nu mai apuc sa frunzaresc bloguri, dar sa mai si scriu, as spune ca e mana cereasca, am mai aflat cine si ce scrie interesant. Nu in ultimul rand iar m-ai facut profund indatorat pentru linck, sper in viata asta sa-mi pot achita prieteniile.
  Felicitari pentru documentare si munca, s`auzim numai de bine.

 2. servus…
  imi place acest gen de exercitiu si stiu ca nu este lesnicios. felul asta al existentei si descoperirii oamenilor din spatele cuvintelor este unic si defineste blogosfera.
  toate cele bune!

 3. Numai cei din familie si un singur prieten de peste hotare imi spune Mihaitza…..imi place ,o iau ca pe un alint .
  Nu stiu ce inseamna fluturi,dar am cautat 😀 .
  fluture – zburand semnifica :iubire nestatornica din partea unei persoane pe care o doresti.
  Fiecare vis poate fi interpretat….sa zicem ca de data asta se trage de la situatia povestita pe blogul tau.
  Multi ar spune ca este o coincidenta ,dar sa nu uitam ca ,coincidentele nu sunt intamplari,iar intamplarile nu sunt intamplatoare ….;)

Lasă un răspuns