Povestea noastra…

Se intampla candva ,intr-o zi friguroasa de iarna …14.01.2000 cand ea cobora scarile din camin impreuna cu un grup de prieteni ,mergeau sa petreaca ziua unuia dintre ei .A fost prima zi cand cei doi si-au intalnit privirile pentru prima oara ,ea coborand scarile ,el urcandu-le .A trecut ceva timp si au reusit sa se cunoasca mai bine ,chiar sa devina cei mai buni prieteni,sa-si imparta bune si rele . Se apropiasera atat de mult incat dupa cateva luni au hotarat sa fie impreuna,acea zi a fost o zi de vara calduroasa 13.06.2000  ,cand stateau impreuna in pat si discutau despre viata .

Prima fotografie care ea a primit-o de la el era cu acest citat inscriptionat pe ea:”Daca doresti ceva foarte mult,trebuie sa-l lasi sa plece,daca se-ntoarce la tine inseamna ca va fi al tau pe veci,daca nu…inseamna ca niciodata nu a fost al tau “.

Au trecut prin multe,insa niciodata nu s-au uitat in stanga sau in dreapta la ceea ce vorbeste lumea ,ei au stiut un singur lucru …sa-si vada de drum .

La multi ani Mitz si-ti multumesc ca m-ai suportat pana acum cu bune si rele ,sper sa o faci si de acum inainte .

 

 

   


22 de comentarii la „Povestea noastra…

  1. Mă, cum spuneam. Nu ai reușit să mă faci gelos. Eu tot cred în șansa mea.
    Cu toate acestea, vă doresc toate cele bune și clipe frumoase cât mai multe!

  2. dragalasilor cit de tineri si frumosi sinteti <3 Viata in doi incepe de aici….aveti de parcurs multe evenimente impreuna ,si sper sa ajungeti la batrinete impreuna si cu acelas zimbet ……:P

Lasă un răspuns