Prinderea capriorilor si a lambriului.

In articolul anterior v-am aratat deja unele chertari pentru capriori, insa voi continua cu cateva poze actualizate. Ieri am fost pe santier, pentru ca de obicei sambata mergem acolo pe zi ca sa mai discutam si cu baietii si sa vedem exact cum merg treburile, se pare ca deja s-au apucat pe unele parti si de prinderea lambriului. Am plecat de acasa pe o toamna tarzie si ne-am intors iarna. Surprinzatoare ca in fiecare an , iarna vine pe nepregatite , cum spun altii . In cazul meu, nu ca a venit pe neasteptate , insa am alungat-o cat am putut, acuma a inceput sa se impuna ea. Asta este , lucrarile oricum vor continua.Ca sa fim in pas cu traditia, am agatat si noi un prosop, o sticla de whisky si o ramura. Pentru ca nu am gasit un brad si nu m-am apucat sa fur de la nima , am pus o ramura de ceea ce am gasit in zona aceea. 😀
 

Pentru ca Micutu era curios cum a iesit placa de la balcon unde nu am avut folie pusa, am facut cateva poze si in acesta zona…


Si dupa cum v-am spus, am plecat dimineata pe toamna tarzie si ne-am intors iarna…


Sa auzim de bine!


 

13 comentarii la „Prinderea capriorilor si a lambriului.

  • Sunt foarte multi cei care-mi urmaresc posturile legate de casa, insa doar tu iti exprimi cererile la vedere si cum am si am avut intotdeauna grija de cererile tale , am incercat pe cat posibil sa le si indeplinesc .

 1. Copacul din coamă ,ar fi fost mai bine un vîsc. Ce ai pus alături?
  E foarte bine că ai păstrat încă nişte popi la interior şi la exterior(din ăia crescuţi în ….grădina cofetarilor).
  Se vede frumos .
  Lopeţi pentru zăpadă aveţi ?
  Spor şi vreme bună mai acuşica !
  ____________
  Eu votez la Iaşi, nevasta la Lugoj, moaca în Elveţia, mama nu votează în Croaţia(ne deplasabilă şi nu are reşedinţă), 2 secretare plus 3 dublă cetăţenie votează la Zagreb, pe la ora 14. Pe Ioana o duc mai spre seară în comuna unde e ferma şi casa ei şi o aduc mîine cu de-ale gurii pentru domiciliul meu stabil( am tăiat 2 români la gît), se va destrăbăla cu cine va vrea în …. 3 camere. Pe 12 plecăm înapoi toţi 26, cu haltă în jud. Timiş.
  Nu ştiu dacă tipa din Lugoj va dorii să vină cu mine(poate să aibă concediu medical ….instantaneu).
  kiss

  • Vorbeam cu cineva pe facebook mai devreme si chiar imi ura spor la treaba si la scos zapada din dormitoare 😀 . Nu am inca lopeti de zapada acolo, deocamdata neam apucat de curatat zapada la bloc ca sa putem iesi cu masina la vot si alte plimbareli. Marti imi vine tigla pe santier si va fi pusa pe balcon in prima faza, de asta am si pastrat cativa popi pe partea de balcon , grinzi exterioare si interioare si ici colo pe paca.
   Spor este , vremea sa se potoleasca o saptamana macar ca sa apuc sa acopar tot si apo incep distractia cu actele de intabulare, terminarea concesiunii si altele .
   Nu puteau merge toate ca pe roate asa ca diriginta mea de santier si-a rupt piciorul, deci o sa am o alergatura in plus de facut . Asta e viata ….

   Daca nu apucam sa mai discutam iti urez drumuri bune ca de sarbatori iti urez atunci cand va fi momentul….

 2. ho ho ho…stai foarte bine cu casa. pacat ca a venit vremea rea si nu mai poti continua. mult succes in continuare…si daca nu mai apuc sa scriu la tine pe blog…Sarbatori Fericite!

 3. Imi place ideea de a-ti ridica propria casa numai ca banuiesc eu costa destul de mult. Sper ca intr-o buna zi sa am si eu bani de casuta mea numai ca eu prefer muuulte geamuri si o forma diferita fata dea cea clasica (dreptunghiulara, patrata, etc) 🙂
  Si la fel cum zicea Adriana, cum arata acum? Sunt curios

Lasă un răspuns