Vad ca lumea a inceput sa ma dea disparuta,sa ma intrebe ce se intampla de nu mai scriu sau sa-si puna intrebarea daca am ceva de nu vreau sa vorbesc cu voi .

Nu e vorba ca nu vreau ,ci o perioada destul de indelungata nu am putut sa scriu nimic ,nu ma lasa .Nici macar statisticile nu le-am vazut de aproape o luna,asta pentru ca nu stiu ce fac cei de la WordPress ,insa nu-mi mai apare” post nou” .De cate ori incercam sa scriu un post imi aparea acesta pagina : http://dashboard.wordpress.com/wp-admin/

Azi am reusit sa scriu acest post dupa ore de incercari si cautari .Cum am facut? Am dat editare la un post mai vechi si asa am reusit sa dau post nou din meniul din stanga care-mi apare .

Deci ,sunt bine ,sanatoasa,doar ca sunt foarte ocupata in ultimul timp ,intru pe internet cateva minute pentru a vedea mail-urile importante si pentru a vedea daca la mine pe blog sunt ceva miscari .

Nu stau si frec menta ,am reusit sa-mi termin partea de arhitectura la casuta mea si Ovi si pentru casuta lui fratelo.Intre timp m-am mutat si cu biroul undeva pe langa Covaci (zona Cora) pentru cei care sunt din zona……stiu despre ce vorbesc .Biroul unde stateam este in renovare,vreo 2-3 luni,asa ca fac naveta in afara Timisorii,iar la noua locatie ,nu am decat telefonul personal ,cu semnal foarte slab….nu mail si nici o legatura cu lumea 🙁 .Plec dimineata la 7 si ajung seara acasa ,mananc….am lucrat la proiecte,sau altele ce mai trebuiesc facute prin casa ,dus si somnic in jur de orele 1-2 noaptea .Am avut niste saptamani pline….si nu vreau ce va urma …..PFFFFFFFFFFFF .(am fost pe la banci pentru un credit…”prima casa” este facut,doar pentru oameni cu bani )

Am reusit ca ieri,duminica ,sa ma relaxez toata ziua pe balta la peste.Am fost la balta de la Giroc ,super fain a fost,dar va voi povestii in urmatorul post 😉 .

PS: va salut pe toti si va doresc toate cele bune .Multumesc celor care-si fac timp si mai intra pe pagina mea sa ma comenteze si /sau sa-mi de-a ping-uri.