Am primit o alta leapsa sau cum mai nou o numesc unii :”na-ti-o tie,da-mi-o mie” ,de la Machiaveliq care ar consta in urmatoarele intrebari:

1. Cât de des te enervezi?

RAR, dar si cand ma enervez ,pot iesii si scantei.Sunt momente cand numai cand vad o persoana ,imi poate induce o stare agitata …chiar de nervozitate.

2. Când te enervezi suni pe cineva să te calmeze?
Nu sunt femeia care sa se calmeze la telefon sau la shopping ,asa ca daca sunt nervoasa e bine sa fiu lasata in pace cateva minute,ma calmez repede si putem sa trecem peste moment.Cand sunt nervoasa prefer sa ascult o muzica relaxanta …de obicei instrumentala.

3. Te calmezi repede, sau urli ca nebunul?

Cum am spus si in raspunsul anterior ….ma calmez foarte repede ,dar da daca stiu ca am dreptate ridic tonul pana interlocutorul nu mai vorbeste ,ci asculta ce am de spus.

4. Ca metodă de a scăpa de nervi, bătaia este o opţiune?
Nu sunt genul de persoana violenta asa ca nu dau in nimeni….ignoranta doare mai mult decat o palma.

5. Din cauza nervilor ţi s-a întâmplat să pierzi un prieten?

NU!

Prietenii care pe parcurs s-au pierdut, i-am pierdut pentru ca nu mi-au fost prieteni …nu pentru ca am fost vreodata nervoasa .Ma implic prea mult in unele amicitii …prietenii si poate ca de multe ori nu merita efortul .
Acum “na-ţi-o şi ţie”: Analfabetul’s , Cell61 , Cati ca voi ,Cosmin , Cati , Angela ,Gabriella , Ionel baiat bun , Razvanrc ,Magdel ,World of  Solitaire si tuturor celor care vor sa ne spuna cat de nervosi sunt ei .