The Closest Thing to Crazy.

Am primit o alta leapsa sau cum mai nou o numesc unii :”na-ti-o tie,da-mi-o mie” ,de la Machiaveliq care ar consta in urmatoarele intrebari:

1. Cât de des te enervezi?

RAR, dar si cand ma enervez ,pot iesii si scantei.Sunt momente cand numai cand vad o persoana ,imi poate induce o stare agitata …chiar de nervozitate.

2. Când te enervezi suni pe cineva să te calmeze?
Nu sunt femeia care sa se calmeze la telefon sau la shopping ,asa ca daca sunt nervoasa e bine sa fiu lasata in pace cateva minute,ma calmez repede si putem sa trecem peste moment.Cand sunt nervoasa prefer sa ascult o muzica relaxanta …de obicei instrumentala.

3. Te calmezi repede, sau urli ca nebunul?

Cum am spus si in raspunsul anterior ….ma calmez foarte repede ,dar da daca stiu ca am dreptate ridic tonul pana interlocutorul nu mai vorbeste ,ci asculta ce am de spus.

4. Ca metodă de a scăpa de nervi, bătaia este o opţiune?
Nu sunt genul de persoana violenta asa ca nu dau in nimeni….ignoranta doare mai mult decat o palma.

5. Din cauza nervilor ţi s-a întâmplat să pierzi un prieten?

NU!

Prietenii care pe parcurs s-au pierdut, i-am pierdut pentru ca nu mi-au fost prieteni …nu pentru ca am fost vreodata nervoasa .Ma implic prea mult in unele amicitii …prietenii si poate ca de multe ori nu merita efortul .
Acum “na-ţi-o şi ţie”: Analfabetul’s , Cell61 , Cati ca voi ,Cosmin , Cati , Angela ,Gabriella , Ionel baiat bun , Razvanrc ,Magdel ,World of  Solitaire si tuturor celor care vor sa ne spuna cat de nervosi sunt ei .

8 comentarii la „The Closest Thing to Crazy.

  1. Toţi scorpionii sunt calmi, sau măcar au aparenţa asta şi nici n-o vor contrazice decît în rarissime ocazii, atunci cînd nu se poate altfel. Ideea că scorpionul este coleric e doar un mit, pentru că el nu-şi trădează niciodată atît de puţin subtil intenţiile belicoase 🙂

  2. Era să uit, Miha… lepşele astea care seamănă mai degrabă cu chestionare sau cu evaluări psihologice, sunt făcute de oameni fără imaginaţie, doar pentru a-şi spori traficul, de aceea eu n-o să mai iau lepşe decît cele care vor avea substanţă şi umor şi merită perpetuate, dincolo de scopul lor evident. Aşa ar trebui să facem cu toţii, că are şi leapşa mîndria ei, ce dracu’…
    Te pup 🙂

Lasă un răspuns