Sa va povestesc …am avut azi noapte un vis foarte ciudat .In afara faptului ca weekendul trecut am dormit foarte putin ,aseara din cauza oboselii am adormit dupa orele 2 am .

La un moment dat in noapte am inceput sa ma foiesc ,visam ca sunt atacata de cineva .Venise de undeva din spatele meu si m-a prins de gat.M-am zbatut ,am dat din coate ,dar degeaba …asa ca mi-a trecut prin minte sa-l musc de mana .S-a smucit din cauza durerii,lovindu-ma “in mufa” .In sfarsit am reusit sa scap …asa ca dupa ce am deschis ochii si l-am vazut pe Ovi uitandu-se parca usurat la mine , m-am intors pe partea cealalta si mi-am vazut de somn mai departe  pana dimineata cand a inceput ceasul sa sune .

M-am trezit ca de obicei …m-am spalat ,imbracat  si apoi am facut cafeluta (pentru musafiri) .Am fumat o tigara si am plecat catre servici .

Pe la orele 9 ma suna Ovi si ma intreaba :

-Mika,ce ai visat azi noapte?

-Nu stiu sigur ,dar ma atacase unu si am scapat muscandu-l de mana .

-Stiu!

-Cum naiba stii ce am visat?

-Nu ce ai visat ,dar de muscat m-ai muscat pe mine ….semnul il am pe mana .

-Da ,pe naiba….si ce ai facut?

-M-am speriat ,normal …ca doar dormeam si cred ca ti-am dat una in mufa ,pentru ca dupa aceea am stat cateva minute sa vad daca mai respiri .

-Si,altceva am mai facut?

-Da…ai respirat….Doamne ajuta !

Va spun ca pe jos am fost de ras ,toata ziua am ras la birou aducandu-mi aminte de faza (si eu ca si prostul ce rade de ceea ce-si aminteste) ….

Imi aduc aminte ca mi s-a mai intamplat ceva de genul in studentie ….cand tot asa visasem nu stiu ce si deodata m-am ridicat in fund ,mi-a dat tricoul jos de pe mine ,l-am impachetat si l-am asezat pe mine spunand:

“-Va rup in bataie !” .

Au ras colegele de camera de s-au prapadit pana cand m-am trezit de rasul lor ….