Vis vs realitate!

Sa va povestesc …am avut azi noapte un vis foarte ciudat .In afara faptului ca weekendul trecut am dormit foarte putin ,aseara din cauza oboselii am adormit dupa orele 2 am .

La un moment dat in noapte am inceput sa ma foiesc ,visam ca sunt atacata de cineva .Venise de undeva din spatele meu si m-a prins de gat.M-am zbatut ,am dat din coate ,dar degeaba …asa ca mi-a trecut prin minte sa-l musc de mana .S-a smucit din cauza durerii,lovindu-ma “in mufa” .In sfarsit am reusit sa scap …asa ca dupa ce am deschis ochii si l-am vazut pe Ovi uitandu-se parca usurat la mine , m-am intors pe partea cealalta si mi-am vazut de somn mai departe  pana dimineata cand a inceput ceasul sa sune .

M-am trezit ca de obicei …m-am spalat ,imbracat  si apoi am facut cafeluta (pentru musafiri) .Am fumat o tigara si am plecat catre servici .

Pe la orele 9 ma suna Ovi si ma intreaba :

-Mika,ce ai visat azi noapte?

-Nu stiu sigur ,dar ma atacase unu si am scapat muscandu-l de mana .

-Stiu!

-Cum naiba stii ce am visat?

-Nu ce ai visat ,dar de muscat m-ai muscat pe mine ….semnul il am pe mana .

-Da ,pe naiba….si ce ai facut?

-M-am speriat ,normal …ca doar dormeam si cred ca ti-am dat una in mufa ,pentru ca dupa aceea am stat cateva minute sa vad daca mai respiri .

-Si,altceva am mai facut?

-Da…ai respirat….Doamne ajuta !

Va spun ca pe jos am fost de ras ,toata ziua am ras la birou aducandu-mi aminte de faza (si eu ca si prostul ce rade de ceea ce-si aminteste) ….

Imi aduc aminte ca mi s-a mai intamplat ceva de genul in studentie ….cand tot asa visasem nu stiu ce si deodata m-am ridicat in fund ,mi-a dat tricoul jos de pe mine ,l-am impachetat si l-am asezat pe mine spunand:

“-Va rup in bataie !” .

Au ras colegele de camera de s-au prapadit pana cand m-am trezit de rasul lor ….

12 comentarii la „Vis vs realitate!

    • Am tot incercat sa incarc videoclipul aici ,dar nu ma lasa 🙁 . (pe tube nu-l gasesc ca a fost sters!)
      Voi da sfoara in tara si voi reincerca azi sa-l incarc din nou…

  1. Şi eu am mai luat câte una de la partenerul cu care împărţeam patul. Riscurile meseriei. Probabil şi oboseala are un loc în această poveste. Mai ciudat a fost, când, la o cabană, m-am ridicat din pat (din spusele unei colegi de cameră), am mers ţintă la dulap şi am aşezat pe jos, după ce am scos dintr-un rucsac, prosoape ce au marcat drumul spre baie. Apoi, m-am întors şi mi-am văzut de somn. Şi acum râd când îmi amintesc, de cum dimineaţa îmi povestea colega, care a fost foarte speriată de atitudinea mea din toiul nopţii.

  2. O da.. mie mi s-a intamplat sa visez.. si apoi sa mi se intampla acelasi lucru ce l-am visat 🙂 si sa nu-mi dau seama de ce am senzatia ca mi s-a mai intamplat :D.

    Mai cunosc pe cineva cu vorbitul in vis.. se ridica in fund si spunea ” Uiteeeeeeeeeeeeee, trece trenul” :)), iar apoi angajandu-se la o companie aeriane, se ridica in fund noaptea si spunea ” 1,2,3 decoleaza avionul ” :)))))))

  3. Mi-ai amintit povestea unui amic, o poveste care mă face întotdeauna să râd cu lacrimi, când, în copilăria lui îşi rupsese mâna şi dormea cu ea în gips, în acelaşi pat cu frate-su. La un moment dat, în somn, s-a întors pe partea cealaltă, translatând şi mâna gipsată… în capul fratelui său!

Lasă un răspuns