Zambete…

Fiica în vâstã de 16 ani îsi invitã tatãl si mama sã se aseze pe canapeaua din sufragerie pentru a le spune ceva:
Mamã, tatã,….sunt însãrcinatã !
Cine a putut fi porcul ordinar, nesimtitul, nenorocitul, animalul care si-a bãtut joc de tine? Dacã pun mâna pe el în clipa asta, îl omor !!!!! explodeazã mama fetei.

Foarte calmã, tânãra ia un celular si formeazã un numãr.
În mai putin de 15 minute în fata casei frâneazã energic un „Ferrarri Scaglieti 512″ argintiu si, în mai putin de 2 minute, în  cadrul usii apare un bãrbat elegant cu pãrul usor grizonant, îmbrãcat într-un costum „Armani” impecabil, cu un imensbuchet de trandafiri în brate :
Iubitã doamnã, stimate domn, vã rog…
Ce sã ne mai rogi mãgarule, pedofil nenorocit….Începe mama….
….sã mã ascultati….
….care ti-ai bãtut joc de fructul tineretii copilului nostru….!!!

Conditia si pozitia mea socialã nu-mi permit sã o iau de sotie pe fiica dumneavoastrã. Dar, dacã copilul nãscut de aceasta va fi bãiat, va primi cadou de botez o fabricã de piese auto, un supermarket, un restaurant delux, un apartament de 300 mp în centrul Bucuresti-ului, o vilã pe litoral si o vilã la munte. Dacã va fi fatã, va primila botez o fabricã de confectii, o casã de modã „haute couture”, un supermarket si deasemeni un apartament sicâte o vilã la mare si la munte. Dacã vor fi gemeni, vor primi câte o fabricã de procesare a cãrnii, cãte o fabricãde produse lactate, câte un apartament si câte un pachet de actiuni „Gazprom” fiecare în valoare de 5 milioane €.

Dacã va pierde sarcina…
–          I-o mai tragi odatã ! Interveni tatãl .

 

 

 

12 comentarii la „Zambete…

  1. Ce tare 😉 …Am scăpat ieftin…fiimea a sărit de 20 😎
    Măi, dacă încă se zămbeşte după tăierea cu 25 % a lefurilor , înseamnă că boborul încet încet pricepe că nu prea erau alte soluţii 🙄

  2. Cred ca cei doi au aparut la televizor de cateva ori. S-au casatorit totusi. trebuie sa pregateasca fabrica de confectii.
    In alta ordine de idei, placandu-mi blogul, pot sa-l trec la mine in blogroll? (pentru ca am facut-o deja).

Lasă un răspuns