Cazare hotel…

Am o groaza de contacte,amici,prieteni ,cunostinte …in toate colturile tarii si ale lumii si se intampla deseori sa ma intrebe daca nu cumva cunosc locuri de cazare hotel sau pensiune unde s-ar putea  caza in diferite orase ale tarii sau chiar ale lumii.

Ei bine , am dat de un site  http://www.romaniatrip.net/ cu locuri de cazare unde gasesti ceea ce tu doresti si iti da toate detaliile posibile. Iti poti alege de acasa la care hotel sa mergi si vei stii din start traseul, cat te costa si ce conditii sunt,ce ti se ofera de banii ce-i platesti .

Pentru ca sunt din Timisoara , azi voi alege ca locatie acest oras : http://www.romaniatrip.net/City/Timisoara.htm

Introduc datele cand doresc sa fiu cazata si imi arata la toate hotelurile din Timisoara,chiar si cate camere mai sunt disponibile.Selectia se poate face in functie de preferintele tale ,recomandari si note ale altor clienti , preturi, stele, servicii…etc.

Eu zic ca este interesant acest site ,asa ca daca aveti o problema si nu stiti pe unde va puteti caza,baga link-ul la semne de carte ca te poate scoate din belea.

9 comentarii la „Cazare hotel…

  1. În România dacă nu mă cazează ….amicii-neamu , prefer să dorm în maşină . În caz de mare necesitate apelez la o casă curată şi la …bun simţ, în general cu solicitarea că trebuie să mă spăl după 8-10 ore de condus şi /sau dacă mă lasă să parchez 5 ore în curtea lor. Cînd nu sunt cu auto, am sac şi uneori cort (2,5kg total). Păcat că sunt mulţi miliţieni rurali .

Lasă un răspuns