Weekend, concediu cu Leo Holidays!

In viteza asta nebuna dupa dezvoltare profesionala ,persoanala ,familiara ,uitam sa ne mai relaxam si noi cate un pic . Mai un pic si vine perioada concediilor .V-ati gandit cumva unde o sa va petreceti weekendul sau concediul? Eu va dau o solutie unde puteti gasi cate ceva din fiecare locusor unde ai putea sa petreci sau sa te relaxezi departe de  zarva si nebunia din orase. Solutia…una dintre ele ar fi :http://www.leo-holidays.ro/ 

Gasiti tot felul de oferte si recomandari la preturi rezonabile ,pentru tot buzunarul.Fiecare oferta are atasat cate un fisier in format pdf in care va sunt detaliate toate serviciile ce le include oferta respectiva.

Cred ca meritam o relaxare mica de weekend dupa o saptamana de munca sau macar un concediu la care visam de ceva timp .Pe mine una, Leo Holidays deja m-a convins ,asa ca acesta vara mi-o voi petrece la bulgari cu mariacii si muzica buna, relaxare pe malul marii si toate serviciile la picioarele mele 😀 .

Incercati,cautati si daca gasiti ceva pe plac,aveti sectiunea de contact…care va poate ajuta.

12 comentarii la „Weekend, concediu cu Leo Holidays!

 1. ai cumva de gand sa pleci pe undeva sau sa dai vreo petrece internationala?

  mai devreme le spuneai cum sa gaseasca un hotel, acum le spui si agentia cu care sa vina. tu te tii de prostii. pregatesti tu ceva.

  frumos mai scrii in ultimul timp. ar trebuie sa faci o afacere din asta. sunt multi care cauta oamenii care sa scrie astfel de recenzii.

  Numele site-ului imi pare cunoscut si nu stiu de unde.
  kisss

  • Nu pregatesc nimic, altii imi pregatesc mie tot felul de surprize, iar eu m-am gandit ca si asa multa lume vrea sa ma vada life (curiozitatea asta) ….deci ,au ocazia.
   Se intalneste munte cu munte ,daramite om cu om .NU?
   Daca pregatesc ceva,te anunt!

Lasă un răspuns