Mi se pare aiurea ca unii barbati casatoriti sau necasatoriti ,dar care au o relatie stabila ,sa vada in femeia de langa ei …o simpla gaura ,o sluga,o femeie la dispozitia lor,eventual doar mama copiilor lui .

Saptamana trecuta am fost la niste cunostinte (la ea mai degraba ca pe el numai ce-l cunoscusem acum ceva timp) ,pentru ca ne-au rugat de cateva ori sa mergem la ei ,dar am evitat.Din una in alta am dat in unele discutii care dor(pentru ea si oricare alta femeie).Sunt casatoriti de 2 ani ,dupa o relatie de 6 ani de prietenie .Totul a fost frumos pana la casatorie ,se vedeau de cateva ori pe saptamana  sau inainte de casatorie ,au stat cu parinii unuia dintre ei .Dupa casatorie,cand s-au mutat doar ei doi ,au inceput sa-si vada defectele ,problemele au devenit comune ,asa ca relatia nu a mai fost/nu mai este roz .

Ea,chiar daca lucreaza si mai merge si la mastere,cand vine acasa trebuie sa faca si altele d’ale casei,insa daca nu are chef ,ca e om si e normal sa fie obosita,i se aduc reprosuri.Eu ma intrebam : oare ea are 4 maini si el doar doua,la ea o zi are 48 de ore si nu 24 ca la el?Nu mai vorbesc de relatia lor sexuala ca e la pamant,iar ea este obligata sa vrea in fiecare seara .Citez pe el :”Mika ,pur si simplu nu vrea,e bosumflata ca o trezesc la 3 dimineata,dar eu sunt barbat si decat sa-mi fac o laba in mana ,mai bine mi-o fac in ea”.

Am ramas uimita ….fara cuvinte pentru cateva momente,tinand cont ca ea are liniste doar in cateva zile ale lunii .Va dati seama ca i-am spus tot ce mi-a venit la gura,am tras concluzia ca respectul lui e zero .Si el mai spune ca o iubeste…Imi venea sa-l impusc in acel moment .

Nu am sa inteleg niciodata acesti “barbati” care cred ca s-au nascut pe lumea asta doar pentru a da prost din cur pentru 2 minute si in asta consta responsabilitatile lor pe lumea asta .Pacat ca acea fata e tanara 26 de ani si a dat peste un prost si a ramas cu el.Necunoscand pe altcineva,este normal ca nu exista termenul de comparatie ,dar eu ce sa fac ca exist pe lumea asta si i-am sters lentilele un pic,ca sa vada ca viata poate fi si frumoasa?

Nu se desparte de el ca au rate si …ca ce va spune lumea? O condam si o voi condamna atata timp cat singura-si accepta soarta de rahat.Ma intreb doar cum va fi casnicia ei peste vreo 10 ani…..O compatimesc.

Colac peste pupaza azi am dat peste un comentariu pe un forum in care un “destept” spunea:

“Ce reprezinta femeia pentru mine?

O jucarie sexuala
Un receptacul de care am nevoie pentru a da nastere copilului meu
O fiinta fada,mediocra,careia ii lipseste inteligenta,imaginatia si simtul umorului cu desavarsire
O sclava buna la treburile domestice
O fiinta slaba,predestinata sa caute toata viata protectia barbatului
Mediocritatea absoluta in toate domeniile
O bipeda,care cateva zile pe luna,polueaza aerul in ultimul hal
Cat de plictisitoare este viata in prezenta voastra;peste cateva secole sigur o sa va vedem doar la Zoo,la putin dupa ce o sa inventam femeia artificiala pentru nevoile sexuale si procreare.”

Care sunt parerile voastre si in cazul barbatilor: ce reprezinta femeia de langa voi?