D’ale gurii.

Si daca tot vorbeam de nutritie ,m-am gandit sa postez ceva ,nu de alta dar nu vreau sa fac atac de cord 😀 .

Mamaliguta,cu branza si smantana ,omleta cu costita si cate un carnacior(unul afumat,unul crud) ca sa nu se supere  .Ceea ce lipseste de aici ,este acea sarja de cartofi prajiti la tigaie si infundati(inabusiti) ,facuti pe plita sobei,cu care ma servea strabunicul cand mergeam la tara.

Tin minte ca eram mica si veneam infometata de pe dealurile Racoasei(Vrancea)si o intrebam pe bunica ce aveam la masa ,iar strabunicul imi spunea “rabdari prajite” …Hmmm cat de bune mai erau .

Probabil ca din cauza studentiei ,la ora actuala mananc foarte rar cartofi prajiti ….

Am spus ,dar cred ca este irelevant : ” parite iarta-ma ” dar ,eu post nu tin la cat de pofticioasa sunt si oricum as pacatui mai mult cu gandul ,decat cu fapta 😀 .

Recomand celor care tin post ,o sarja de cartofi prajiti (la tigaie ,infundati) cu mamaliguta,eventual mujdei sa le treaca de raceala  si doar mirosul carnaciorilor….:D

14 comentarii la „D’ale gurii.

   • E bine că ai pofte . Ovi ştie şi se conformează !
    Am fost prevăzător în octombrie şi am pus un butoi de 200 . S-au cam …crucit ăştia cînd au văzut că am cumpărat pepeni ….mici (de 2-4kg), conopidă , gogonele, am cules …crunze de stejar şi celelalte verdeţuri de adaos. Înainte de a pleca spre România-Franţa, i-am servit cu minunăţia !
    Nici eu nu mîncasem, pînă la ei, tocană de citrice prăjite şi cu ciocolată pe deasupra !

Lasă un răspuns