The Blind Side.

Te intrebi de multe ori cine ar fi in stare de sacrificiu pentru un ….necunoscut .Pot spune ca mai sunt si oameni de genul si nu o spun doar pentru ca am vazut un film ci doar pentru ca eu cunosc oameni de genul si de multe ori vorba “viata bate filmul” s-a adeverit .

Michael Oher este un adolescent afro-american analfabet si supraponderal din Memphis, provenit dintr-o familie cu 13 copii in care tatal a fost ucis, iar mama este dependenta de droguri, care a fost plasat de 6 ori in familii adoptive si a fugit de fiecare data pentru a duce o existenta dificila si periculoasa pe strazi. Norocul baiatului se schimba atunci cand este adoptat de catre sotii Leigh Anne si Sean Touhy, care ii ofera un camin stabil si imbelsugat, multa iubire si compasiune si o educatie corespunzatoare, inscriindu-l la un colegiu la care obtine o bursa sportiva. Indrumat de catre noii lui parinti, Michael Oher dobandeste incredere in fortele proprii si este capabil sa isi valorifice potentialul, agilitatea, viteza, constiinciozitatea si puterea de care da dovada impunandu-l in atentia multor antrenori de fotbal de la colegiu. In cele din urma, tanarul de culoare este selectat in echipa Baltimore Ravens si are sansa de a juca in campionatul profesionist de fotbal american.

Va recomand acest film ,treci de la tristete,la zambe ,de la nervi la compasiune ..treciprin multe stari ,inclusiv pana la lacrimi (in cazul meu).O poveste frumoasa si o lectie de viata aici……

12 comentarii la „The Blind Side.

    • Cu placere ,este de gasit ,numai ce l-am vazut si eu acum cateva ore .Il gasesti cu trimitere de la blogul meu (aici….).Lasa-l 10 minute pe pauza pentru a se incarca un pic si da apoi iara play.
      Nu este recomandat a se vedea de pe explorer ,ci de pe alte browsere.

  1. Interesant este faptul ca pentru acest film Sandra Bullock a primit atat Oscarul cat si Zmeura de aur… si mult mai interesant este faptul ca a fost una dintre putinele actrite care si-au ridicat premiul injositor spunandu-le organizatorilor ca,cu siguranta s-au uitat la un alt film…

Lasă un răspuns