Idei,ganduri…incercari.

Foto:Alex Mazilu

Azi,o zi din viata mea,dupa ninsoare ,m-asez langa statuia de gheata si strig: ” nu mai pot, vreau sa dau iarna pe mana lui Ani!”

Platitorul la coltul de strada, sopteste: “atentie la binevoitori” si pleaca lasand un post despre Gala premiile TNL 2010.

Dupa o zi ,in tara tuturor posibilitatilor,pentru cei ce poate nu stiu ,am dat peste indicii anatomice, cautand raspunsuri la intrebarea: “cine suntem?” .Daca peretii ar putea vorbi,as gasi cheia catre creatie, la LouvreContinuand rationamentul , ajung acasa ,imi pregatesc un J&B  si tortulet ,ma asez la masa si scriu in tacere : ultimul cuvant…ultima piesa.

30 de comentarii la „Idei,ganduri…incercari.

 1. Ai sa razi si ai sa spui: e absurd ! … eu niciodata nu consider cel putin o zi ca fiind de rahat…
  Toate zilele sunt superbe inca din zorii zilei , numai ca uneori am ore din zi mai picante, dar asa simt ca traiesc si nu cad in rutina …

  O zi superba ! 🙂

  • Si eu gandesc la fel ,sunt optimista si fiecare zi isi are “misterul ei” pe care-mi place sa-l descopar,dar nu aveam cum pune in context acel titlu al unui blog.
   Daca dai clik pe fiecare cuvant colorat,te trimite in alta parte, la ceea ce am citit ieri.
   Este o incercare de a”cita” pe toti din lista.
   PS: eu zic ca am file futute 😀 ( futere de nervi la greu). UPS!

  • Cred ca pentru multi a fost o zi nasoala.
   Mi s-a stricat masina de spalat….Ovi a avut accident de i-a sarit planetara cu pivot cu tot ……UFFFFF,si cum spune Boc,stangem din dinti……

Lasă un răspuns