LA MULTI ANI CARLA-MARIA!

Si pentru ca a trecut un anisor de cand cumnata mea era in durerile facerii, m-am gandit ca e momentul sa o felicit pe ea in primul rand pentru aniversarea de un anisor a nepotelei mele Carla Maria. La multi ani draga, sa cresti mare si sanatoasa, sa ai parte numai de clipe frumoase si sa traiesti intr-o armonie cu cei din jurul tau . La multi ani si tie Lore, pentru ca meriti sa o vezi cum creste si daca stau bine sa ma gandesc, tu meriti toate urarile in primul rand.

Te pupaceste tusa Mika! :*

11 comentarii la „LA MULTI ANI CARLA-MARIA!

  1. Nu stim cum a trecut un an ,pentru cei tineri (Parinti)e o fericire cind vezi copilul tau an de an cum creste,si cite bucurii iti poate aduce o simpla ,,gingureala”. In viata nu poti sa le ai pe toate .personal am fost alaturi de copii in fiecare clipa posibila ,m-am bucurat (si ma bucur)pt.tot ce am realizat impreuna ,dar nu sint fericita ca pt.gingurelile nepoatei nu pot sa fiu alaturi mai mult .

  2. Si inca o data….fara cuvinte….asa cum obisnuiesti in ultimul rand sa ma surprinzi! Iti multumesc din tot sufletul meu, sa ne traiasca si mie si la toti ” gaganelu” (cum ii zice Clau ) si nu pot sa iti urez altceva decat sa ai parte si tu de asemenea bucurii ( ca de fap astea sunt cele mai mari bucurii si impliniri ale vietii ) ♥ ♥ ♥ Asa ca astept vesti cat de curand….:)))

Lasă un răspuns