Leapsa de bine .

Hoinarind pe facebook ,am observat ca cineva are blog ,asa ca m-am hotarat sa vad ce scrie pe acolo .Cand ma uit mai bine ,observ ca deja sunt in blogrool-ul lui.

MULTUMESC   TIBI !

M-am gandit sa nu fiu indiferenta ,l-am bagat in blogroll si am ales sa duc mai departe leapsa care am gasit-o acolo care suna ceva de genul:

“Ce lucru bun aţi făcut în ultimul timp ? Nu vă gândiţi “ce-am făcut io ieri care va schimba definitiv şi irevocabil soarta planetei”. Un lucru mărunt, dar care a adus bucurie.” 

In ultimul timp am facut multe lucruri bune ,pentru mine dar si pentru cei din jurul meu .

Ultimul lucru care l-am facut… de bine ,a fost azi dimineata la prima ora.Nu am sa stau sa va povestesc toata istoria ,va spun doar pe scurt .Am “cunoscut “pe cineva pe internet ,care dupa mai multe discutii ,am tras concluzia ca e inghesuit la colt si strans cu usa .Pentru a-si rezolva unele dintre probleme ,mai avea nevoie de ceva banuti .M-am oferit sa trimit niste bani unui necunoscut ca sa-si rezolve  problemele .

Nu va voi obliga la leapsa ,voi lasa la latitudinea fiecaruia daca vrea sa scrie sau nu. 

6 comentarii la „Leapsa de bine .

  1. -Daca ai dat ceva nu te astepta nciodata sa primesti ceva inapoi…mai ales ceva de bine,uneori si o vorba buna este suficienta’,ai facut o fapta buna asa ai simtit tu in adancul sufletului tau in momentul respectiv,sa nu-ti para rau,…eu am un suflet bun si tot tu m-ai ales,… nu am primit nimic inapoi de la nimeni si chiar si cand am avut probleme …nici macar… chiar daca erau datori vanduti si le-am cerut ajutorul..nimic!Putina lume este ca tine…ca noi ,atat …sa nu-ti para rau niciodata!Eu consider ca ai facut un lucru extraordinar,poti sa fii mandra de asta,ti-as sugera in schimb pe viitor sa te asiguri si ptr. ce cauza incurajezi acest lucru,la o chestie de adica este vorba de o donatie,mai ales cand autorul este necunoscut …iar cauza putin mai conteaza nu??!!

  2. Viata este un dar… poate cel mai frumos dar primit de la Dumnezeu. Viata trebuie impodobita cu fapte bune, dragoste pentru semeni, cu mici bucurii care suntem datori sa le facem nu doar celor dragi noua, cunoscuti sau necunoscuti. Asa, incet, incet vom constientiza ca viata inseamna bucuria de a oferi, de a imparti bucuriile cu semenii tai. Incearca sa vezi in orice om chipul si asemanarea Lui Dumnezeu si vei fi impacat sufleteste, iar faptele de bine ti se vor parea normale, nu iesite din comun!

    • Nu am spus niciodata ca faptele de bine sunt iesite din comun,mie una mi se par normale si nu astept nimic inapoi .
      Multumesc de vizita si comentariu 😉 .

Lasă un răspuns