Life…

Lumea din jurul meu spune ca am innebunit,insa eu cred ca e invers .Spun aceste lucruri pentru ca in ultimul timp mi-am ocupat putinul meu timp liber vizionand documentare.Daca aveti posibilitatea sa le vedeti vi le recomand din toata inima ,toate seriile de documentare ale lui David Attenborough .Chiar daca am mai vazut cate ceva pe Animal Planet ,nu s-au comparat cu ceea ce am putut vedea in aceste documentare .O imagine impecabila,un sunet pe masura ,informatia care nu este de lasat deoparte.

Cui nu i-ar place sa umble in toata lumea,prin locuri pe care nici macar nu le visam si sa fie si platit pentru asta?

Daca nu stiati ca delfinii cu bot gros sunt unele dintre cele mai inteligente mamifere de pe planeta ,daca nu stiati ca exista o specie de pesti zburatori(zboara pana la o distanta de 200 m  pentru a scapa de rapitori),daca nu stiti cum vaneaza un dragon de Comodo,daca nu stiati ca maimuta capucino are o inteligenta aparte si stie ca nucile unor palmieri trebuie uscate o saptamana ,iar mai apoi sparte pentru a fi mancate si multe ,multe alte informatii ,incercati sa vedeti aceste documentare.

24 de comentarii la „Life…

   • De ce sa le transmit lor? Cred ca realizatorul acestor documentare merita din plin felicitarile .
    Le-as transmite,insa David nu mai colaboreaza la ora actuala cu BBC-ul .

   • Teoretic, după capul meu prost , am dat clic pe “răspunde” de sub textul lui Octav…, deci lui îi era adresată scrierea !
    Tu ai mulţumit lui Octavu, că te-a felicitat pentru că ai făcut un …..copy-paste ! Ţie nu îţi mai spun părerea meadespre …. , zgîndăreala a fost pt ….Pelinu !
    ….pelinul de pe tastatura mea , e şi acru !

   • Din cate observi nu este nici un copy-paste aici ,totul este scrie de la mine putere,iar celelalte lucruri sunt doar trimiteri (numele realizatorului acestor documentare si videoclip).
    Ti-am mai spus si in alte scrieri ,chiar daca citezi pe cineva,numai daca are bifat sub comentariu,va primi notificare 😉 .

 1. Lumea e un spectacol, iar noi, spectatori. Şi ca la orice spectacol, unii pleacă fericiţi c-au înţeles ceva, iar alţii la fel de nedumeriţi cum au intrat. Tu eşti dintre cei fericiţi.

 2. Cred ca in mod normal, secolul acesta ar urma sa ..”descopere” inteligenta altor fiinte decat cele umane… Ceea ce ar surprinde acum pe multi, ar fi ca… fiintele gandesc la fel ca noi, doar ca au… alte prioritati si de aceea si alte concluzii! Apoi, colaborarea dintre specii (care exista probabil firesc in regnul animal) ar fi urmatorul pas… Ce o sa ne facem cu abatoarele, fermele de animale de carne, etc…? Cred ca asta este adevaratul motiv pentru care asemenea “descoperiri” intarzie…!

 3. ………..ăăăăăăăăă, sub astea 10 comentarii recente, nu mai se vede nimic din activitatea ta sau a altora(inclusiv …Coco) !
  Complicat !

 4. Dragut blogu Mika, o sugestie pt un documentar, desi poate l-ai vazut,dar orcum merita sa pierdem un pic din timpul nostru: “HOME”

  • Iti multumesc pentru sugestie ,dar si acesta l-am vazut ,ca de altfel si multe altele care le-am recomandate prin comentarii sau chiar bloguri.
   Zi cu soare sa ai si multumesc de vizita!

Lasă un răspuns