Subufar(subwoofer) si minuni…

Dupa cum v-am promis intr-un articol anterior (Subufar(subwoofer) si minuni…), am revenit cu un update asa cum am promis .

Scuze ca eu am un jaf de aparat foto cu care am incercat sa inregistrez  sunetele ce poate sa le scoata acel subufar(subwoofer) si amplificator…si mai batea si vantul ,insa ma gandesc ca puteti sa va dati seama si asa de sunet.Iar daca vreodata am sa reusesc sa fac o filmare mai buna ,va anunt.

 

20 de comentarii la „Subufar(subwoofer) si minuni…

 1. Felicitări, am văzut la momentul respectiv postul cu lucrarea, acum şi proba, are de ce să fie mulţumit.
  PS Sper că nu-l foloseşte şi la “iarbă verde” 🙂

  • Chiar daca il folosim cand mergem cu cortul ,niciodata nu am deranjat pe nimeni si nici nu cred ca o vom face…nu ne sta in caracter. Inainte amplificatorul si difuzorul erau montate pe o lada mare patratoasa si nu mai aveam parca loc de nimic in portbagaj , acuma va fi mai bine 😀 .

 2. Am rateuri de conectare azi. Să înţeleg că trebuie să dau la sărci bobin’… ?
  Am văzut în film nişte egări negrii cu dimensiuni specifice şi o fostă blondă care a scos la aere sămînţa de împărat ! … ! … ?
  In rest …. dacă vouă vă place ….. , face bine la purgaţie basul şi vibraţia, numai că nu ajută la …………….slăbit pe talie.

 3. © Preluarea şi utilizarea unui funny photo retouch se poate face gratuit, fără a fi modificat şi cu indicarea sursei prin link către postare sau blog
  Interesant nu am voie să modific o compilaţie de imagini a altor fotografi !!!!
  Cînd o să posteze că a avut permisiunea fotografilor să le copieze şi să modifice imaginea creată sau făcută de ei, cu biştarii plătiţi anterior , o să poată cere drept de eventual link. În rest e tot un fel de căcat intelectual .

Lasă un răspuns