24 de comentarii la „The Yellow Smiley Face

 1. Am un sfătuitor în probleme de comp şi vorbeşte tot limbi străine, în loc să spună ca oamenii: “apeşi pe aia roşie” sau “chestia mai lungă” ori alte vorbe de bun simţ…

 2. Simpatic video; nu trebuie sa ii judecam pe parintii nostri, le este greu cu calculatoarele, etc.
  Poate asa o sa fim si noi, cand o sa vina copii nostri cu masini zburatoare. 🙂

  • Ai dreptate,dar eu nu i-am judecat .
   Cred ca stiu cel mai bine cum este .Acest videoclip l-am postat pentru ca anul trecut ii cumparasem lui tata calculator ,l-am conectat si la internet cu gandul ca daca o sa vorbim pe mess,isi va da drumul si cu tastatura mai rapid .
   Ieri a fost ultima oara cand am vorbit cu tata o ora despre internet si cum sa deschida un link .Sumt mandra ca ma viziteaza si tata acuma pe blog sa vada ce scriu ,chiar daca nu comenteaza .Poate in timp o va face !

   • Inca nu si pe blog ,insa a inceput sa se descurce cu messenger-ul ,la 60 de ani sa inveti calculatorul ….putin cate putin ,e ceva 😀 .
    Si acuma sa-l parafrazez voi spune “vai de parintii care nu asculta de copii” .

 3. Bine că nu a dialogat mai mult !
  E unicat …. bolnăviorul, că ascultă de copilă !….?
  Numai că reciproca copiilor, în general nu este adevărată, nici “cînd dau cu capul de pragul de sus “!

  • Numai ce a intrat in aceasta lume (virtuala),inca nu si-a deschis ciocul calumea .
   Daca este unicat ,atunci am cu ce sa ma mandresc!
   Reciproca ,o vom cunoaste cand vom avea si noi copii . 😉

   • Multă apă scursă pînă atunci !
    Nu e grăbit, la tastare, că nu scrie cuvintele legate ….cîte două !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Filmul a fost prezentat la Locarno Interntional Film Festival 2008, Warsaw Interntaional Film Festival 2008, Transilvania International Film Festival 2008; a castigat sectiunea de scurt metraje de la Belgrade Film Festival 2009, premiul 2 la Trieste Film Festival 2009, sectiune de cel mai bun scenariu la HBO TIFF script contest 2007. Luminita Gheorghiu joaca impecabil asa cum a facut-o de la Morometii pana la Nunta muta (ultimul film pe care l-am vazut eu cu ea… altfel a mai jucat dupa si-n “Sunt o baba comunista”, “Francesca”, “Europolis” si “Aurora”)… filmuletul este unul dragalas si cred ca fiecare ne regasim parintii… nici noi nu putem avea performantele pe care dumnealor le-au avut in timpul in care lucrau in fabrici si uzine in alte vremuri si regimuri…

 5. Niciodata nu e prea tirziu …..iar unchiul meu Adrian zicea ca ,,Viata incepe si la 70 de ani(insurat pt.a doua oara la 69).Cu tehnologiea e un pic mai greu dar daca vrei cu adevarat sa inveti ceva poti sa o faci …(In filmulet imi vad prostia )

Lasă un răspuns