Sa va povestesc de ce am parul un pic mai cret decat ieri !

Se face ca de fiecare data ,factura la vodafone imi ajunge in cutia postala dupa data scadenta,asa ca de mai bine de un an ma duc la banca sau la o sucursala vodafone ,completez un fluturas sau dau direct numarul de telefon si platesc factura ,deci in momentul cand imi vine factura in cutia postala ,o iau,o rup si o arunc,fara sa ma mai uit la ceea ce am platit deja .Dupa nenumarate discutii cu Ovi,ca abonamentul meu este linia fiebinte de-mi vine asa mare factura ,m-am hotarat si mi-am facut cont pe my vodafone .
Azi ,avand 30 minute la dispozitie am intrat pe contul my vodafone,numai ce mi-au emis factura asa ca m-am gandit sa o analizez si eu inainte de data scadenta .Am vazut cea mai mica ca valoare in ultimul an, 74 lei ….fata de 200 era ceva .Intru la factura si analizez ce servicii am si ce platesc totusi atatia bani ,avand in vedere ca am un abonament de 4,5 euro cu minute incluse,minute de loialitate ,50 sms-uri.
Surpriza ! La sfarsitul facturii,imi apare internet,34 lei…mi s-a facut parul cret,tinand cont ca eu nu beneficiez de serviciile lor.Sun la vodafone,imi raspunde ca de obicei …cineva ,cu mare amabilitate ,iar eu plina de draci o iau la intrebari .
-De ce ? Cine? De ce platesc eu si nu am modem, ?Cine imi returneaza banii inapoi ?Platesc ca sa se foloseasca altii? Renunt la abonament ca oricum pe cartela sunt mai multe facilitati si tot asa….
M-a pasat la alt departament care se ocupa de servicii de internet ,o alta cearta ,o alta polologhie .Ma pune naiba sa intreb de cand este activat internetul pe nr meu de mobil si mi se raspunde :
-Din 09.01.2009
-Adica eu platesc intre 37-50lei pe luna ,de mai bine de un an ? modem nu am ,nu am semnat nici un contract, dar daca intarzi cu 2 zile data scadenta si nu am platit factura ,ma taxati!
Nu stia saracul om cum sa ma mai calmeze ,bine ca nu era in fata mea ,cred ca-l strangeam de gat!
V-am spus eu ,cand vne una ,vin toate .
Saptamana asta/viitoare, am de lucru,deci ma duc la vodafone si le fac un scandal cat casa !……tu-le mama lor de hoti!