Un colt de “Rai”…

A venit intr-adevar primavara .Ieri cum a fost mai cald si am avut si ceva timp liber ,dupa o noapte de doar cateva ore de somn,m-am trezit cu o energie nebuna in mine .M-am apucat sa-mi fac treburile casnice,sa gatesc iar mai apoi sa ma relaxez in “coltul meu de Rai” si anume sa-mi aranjez florile ,sa le separ de puieti …etc .Dupa vreo 3 ore de “munca” (folosesc ghilimelele pentru ca pentru mine a fost o adevarata relaxare) ,am reusit sa dau o forma acestul coltisor .

29 de comentarii la „Un colt de “Rai”…

  • Te inveti cu timpul .Acasa cand stateam la ai mei nu ma ocupam de astfel de plante,pentru ca aveam gradina,insa din studentie ,mi se parea camera mica si fara viata ,asa ca am inceput cu o floare….doua ….si acuma mult mai multe 😀 .

   • Inseamna ca trebuie sa faci ceva 😉 . (sa inveti sa le cresti ca sa nu ai o casa trista,ci una calduroasa si plina de viata).

 1. woow , ai un adevarat colt de rai ! imi place foarte mult, sa te bucuri de ele 🙂

  o seara minunata si o noua saptamana plina de realizari ! 🙂

 2. Nu stiu ce a fost in aceasta Duminica, si eu am gradinarit, am plantat butasi de trandafir. 😀 Magazinele de profil erau pline de cumparatori cu carutul plin de pomi, gazon furtune, etc.

  P.S. Plantele tale sunt superbe!

 3. Văd că flăcăii(ăia doi) te caută şi scriu ….dulce !
  Nu se compară cu ce am găsit în ograda lor !
  Cam trebuie să începi să te obişnuieşti să vorbeşti despre casa ….noastră(că şi Ovidelu are o contribuţie ….sufletească) ! Să presupun că singură-singurică ai făcut tăti aranjamentele în colţul tău ?
  Di şi nu ne expui colţul lui ? E cu ….timişorence ….nude ?

  • Toata lumea comenteaza la mine ,atat timp cat exista o limita de respect pe care cred ca prin ceea ce scriu si expun am reusit sa o impun.Fiecare la el acasa poate sa aiba toaca de porci,e numai treaba lor.
   Spun si casa noastra cand trebuie ,stai linistit .
   La acest colt,numai eu am muncit,el nu are treaba cu florile mele cum eu nu am treaba cu coltul lui de tehnica,sisteme etc .
   Ovi stii bine ca nu e cu “Timisorencele “…prefera altceva ,dar oricum foarte rar .

 4. Frumos colt!! Si mie imi plac florile, mai ales alea mari voluminoase. Sunt o binecuvintare a casei,si trebuie sa ne apropiem de ele numai daca starea si sufletul nostru este cald si luminat de bucurie.Fiindca ele simt energia cu care ne apropiem de ele.

Lasă un răspuns