Viata virtuala …

Pornind de la intrebarea lui Adrian “unde se poate ajunde?” ,voi raspunde ca foarte departe …unde poate ca unii dintre noi nici nu ne gandim sau mai rau,nu recunoastem si anume la dependenta . 

Exact ca si tutunul ,internetul poate crea o oarecare dependenta.Depinde doar de noi cat si cum controlam aceasta dependenta .Multi oameni se pierd in lumea virtuala,comunicand ,facandu-si prieteni ,iubiti/e etc …asta pentru ca in viata  reala, de zi cu zi ,nu-si gasesc locul, o fac la inceput de plictiseala,dar mai apoi sa traiasca de-a dreptul acolo .Sunt foarte multe jocuri care ii fac sa fie perfecti in aceasta lume a virtualului,sa fie razboinicii care si-au dorit dintotdeauna,pilotul perfect,designer si cine stie cate altele …..Dar cea mai tare meserie virtuala se pare ca este acea de a fi fermier,daca in Spania este la moda culesul de capsuni,pe facebook si hi5 sunt la moda culesul de ardei,vinete si altele.

Va  las pe voi sa ascultati pe cineva, care recunoaste ca este dependent de internet ca are lumea lui,…dar care sigur nu mai are scapare chiar si de isi  recunoaste  dependenta.

17 comentarii la „Viata virtuala …

  • Nu este vorba doar despre acesta categorie de varsta…cand poate ei inca nu discern cu adevarat ce repercursiuni are internetul asupra lor ….,ci este valabil pentru toate categoriile de varsta .
   Weekwend placut Tavi!

 1. urasc dependenta de orice si implicit ma dezgusta grasii, fumatorii, betivii, drogatii…care tot se plang ca nu pot scapa, ca ce najpa e sa fii gras, ca asa s-ar lasa de fumat da’ nu pot si tot asa…cred ca in viata asta poti fi ce vrei, cum vrei, cat vrei. In mod normal daca pretentiile tale de la viata sunt si altele (care presupun si munca, nu doar relaxare, gen net, mancare, tigari sau bautura) sigur, si sa vrei, nu poti deveni dependent pentru ca nu iti permite timpul.
  Zi faina, Mika!

 2. Ţin minte că fiind copil mă rugam de ai mei să mă mai lase să stau afară. Şi făceam “criză de nervi” dacă nu mă lăsau.
  Oare copii din ziua de azi când fac “crize de nervi”? Când n-au conexiune la internet? Când li se strică televizorul?

 3. Era un banc… foarte adevarat insa:

  – Pe vremea mea se juca “de-a v-ati ascunselea” pe strazi, ne cautam prin blocuri, prin desisuri, prin bla bla bla…

  – Acum copii se joaca “de-a v-ati ascunselea” pe messenger. Se cauta sa vada care-s pe invisible.

Lasă un răspuns