Weekend cu …accident.

Am hotarat si noi sa mai iesim din Timisoara, nu doar la o plimbare ci si cu treburi de rezolvat. Dupa o zi de vineri la munci pana in orele 16 ,am plecat acasa si am facut rapid o geanta cu cele necesare pentru plecare, am luat si alte bagaje ce trebuia sa le ducem altora si pornim la drum. Muzica la maxim,weekend plimbaret cu  drumuri bune spre Orsova. Ne-am hotarat sa trecem la o scurta vizita si pe la tata, asa ca am facut o oprire si la Otelu Rosu  sa bem o cafeluta , sa salutam lumea si sa mai discutam un pic. Am plecat de acolo in jurul orelor 21 , in ideea de a nu ajunge in Orsova foarte tarziu , insa dupa cum stiti ca planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, la dealul Plugova am prins ditamai coloana de masini.

Am stat vreo 30 minute pe loc dupa care am mers cu 5km/h o bucata buna de drum .

Chiar dupa intersectia cu Oravita, la prima curba dam si de minunatia ce ne-a tinut pe loc atata timp, un tir rasturnat, un accident stupid  . Nu inteleg oamenii astia care se grabesc …spre moarte .

Daca plecati pe undeva , aveti grija si daca va grabiti , grabiti-va spre casa ,nu spre moarte .

Sa auzim de bine!


 

 

2 comentarii la „Weekend cu …accident.

  1. Chestiile alea negre e filmarea di la acşident sau e reclamă la ce muzică ascultaţi voi doi în maşină ,bruiată di vocile voastre ?
    Aia fu una oră din endu ăla, altşeva ,în afară de sex şi haleală gratis , mai făcură-ţi ?
    Păi nu ? Titlul are 4 părţi : endu, cu , suspensii de puncte, accident .

    • Mai facuram destule, insa nu le voi enumera pe toate, plimbarile pe faleza, vizitele facute , zile de nastere si iara drumuri!
      Considera filmarea cum doresti , chiar si reclama de este , e una buna, ca doar ascultam numai muzica buna!

Lasă un răspuns