ALEGERI…!

Cand PDL-ul a iesit la conducere era foarte bine cei care-i sustineau erau in extaz.Si-au intins mainile la taietor si acuma cand stateau si cu picioarele intinse sunt dezamagiti ca nu s-a intamplat …si spun ca USL-ului i s-ar potrivi asta fotografie din momentul in care s-au terminat alegerile:
 

Sursa. 

OARE ???

18 comentarii la „ALEGERI…!

 1. Toti ar trebui sa devina “cetatzeanul turmentat”. Nu merita sa votezi, pentru ca nu conteaza pentru cine votezi. Same shit, different smell.

 2. cei de la PDL nu stiu sa accepte o infrangere. am vazut reactiile multora aseara pe facebook si alte retele . infrangerea a fost dura si categorica. a fost atat de dura incat si basescu sa debarasat de pdl. acst partid va muri de tot.

 3. Mika, pacat ca se voteaza partide si nu se voteaza OAMENI!Greseala noastra de alegatori e ca vedem culori si nu oameni. Gunoaie sunt si intr-o parte si in alta insa noi alegem sa fim mintiti.

  • De duminica seara ma tot uit pe facebook cum se injura si se vorbeste ca la usa cortului. Esti printre putinele persoane care spun ca de ambele parti sunt gunoaie .Da sunt (si cand te gandesti ce afaceri se mai fac si cu aceste gunoaie …)

 4. Poate nu ar strica un paharel inainte de vot,ar mai domoli patimile electorale, poate omul ar fi mai deschis, si chiar ar uita cu cine trebuie sa votez, poate ar vota cu cine crede el.
  Credeti ca ar fi un rezultat foarte diferit?

 5. ” …era foarte bine VIRGULĂ cei care-i sustineau erau …”
  ” … i s-ar potrivi asta fotografie …” – ACEASTĂ
  Normal ! Votanţi USL cu neuroni lipsă !
  De cînd îţi este Negriţoiul ministru ţi s-a depreciat leul cu 7% , ca să aibă bani pentru salarii şi pensii ! Sîmţi la buzunar ????
  Mie mi se fîlfîie de cum vă aşterneţi voi cearşaful că am destul ca să-mi trăiesc ciolanele următorii 50 de ani în Honolulu .
  De cîte ori v-a minţit înainte de puci Tontul şi acuma o dă cotită ?

  • OOOOOO ,ai aparut in zona .
   Tinand cont ca am un an de cand umblu pe la banci ca sa-mi fac un cacat de casa si pentru ca am fost plecata din localitate…tin sa mentionez : NU AM VOTAT!!!!
   Cat despre ” astă fotografie” era scris cu intentie!
   Exact cum spui tu si mie mi se falfaie.

 6. Azi citeam ca au primit-o, peneleii, pe Placinta. Ca si cum nu aveau destule placinte in barca lor. Ne paste-o dictatura, dupa parlamentare, sa vezi tu cum zboara PNL-ul iar in opozitie si cum o sa faca PSD-ul ce o vrea, cu PDL sau cine le-o mai trebui de mana…

Lasă un răspuns