Bucataria viitorului: fara cratite si oale?

Azi mi-am mai clatit ochisorii si pe alte site-uri ,parca am avut o sete nebuna de informare.Cred ca din cauza oboselii mi se trage.Am dat peste un articol…dar cel mai bine va las pe voi sa-l savurati .

Cine va mai avea nevoie de vase pentru gatit? Pe masina de gatit imaginata de Electrolux, va fi de ajuns sa apesi cu palma, pentru a crea spatiul necesar in care sa pregatesti o ciorba sau o tocana.

Pe suprafata flexibila, apesi cu mana ca sa sa formezi adancituri – mai mari, mai mici, dupa nevoie – in care pui ingredientele; setezi temperatura – printr-o simpla apasare pe un buton -, iar masina de gatit analizeaza ceea ce ai pus acolo, iti propune o gama de retete din care poti alege si apoi “da drumul la caldura”, exact sub cavitatea in care sunt adunate ingredientele.
Acesta ar fi, pe scurt, modul in care ar putea functiona o masina de gatit pe la jumatatea acestui secol.

Descopera si informeaza-te !

Vom ajunge si noi sa punem un graunte intr-o farfurie si cand ne vom intoarce in bucatarie ,vom gasi masa festiva  gata .

8 comentarii la „Bucataria viitorului: fara cratite si oale?

  1. eu cred ca in ideea asta Electrolux creaza aceasta masina de gatit … la cum merg toate in tara si in lume, stranepotii nostri vor ” pune un graunte intr-o farfurie si cand se vor intoarce in bucatarie ,vor gasi masa festiva gata :))))

    o zi minunata ! 🙂

    • Ovi,zice ca si mine,gatitul din ziua de azi e cel mai bun si drept replica azi cand am venit de la servici,Ovidelu era gata cu gatitul,3 feluri de mancare 😀 .
      Stai linistit….nu am de ce sa te scot din blogroll 😉 .

Lasă un răspuns