Casuta-turnare placa cota 0.00

Am terminat cu turnarea elevatiei, dupa care s-a decofrat partea interioara, s-a realizat umplutura de pamant , s-a compactat , dupa care cea de balast si ne-am apucat de turnarea placii de la cota 0.00. S-au montat conductele  in t casete de lemn pentru, in caz de ceva sa poata fi schimbate, s-a montat plasa sudata si am turnat betoanele !

10.10.2012-turnare placa cota 0.00

Tampitul ala cu cifa, nu a putut sa-si spele cifa , decat langa casa.

Sa auzim de bine!


 

5 comentarii la „Casuta-turnare placa cota 0.00

 1. Da domnişoară, ţi se iartă că nu ai învăţat în facultate despre construcţii civile, termeni uzuali! Nu ţi se iartă că -i foloseşti alandala şi respectiv că nu ai citit despre ce scrii.
  Casa are 3 componente : fundaţie, elevaţie şi acoperiş. Sub cota 00 se numeşte fundaţie, pînă la streaşină este elevaţia , peste ultimul nivel este acoperişul cu diverse …. forme.
  Tu – voi abia dacă veţi începe de luni (care fu)elevaţia !
  Am verificat de vreo două ori să văd dacă mi-ai trimis ceva poze , dar nţ ! Nu de alta dar să pot să mă dumiresc cu ce faceţi voi acolo !
  Vroiam să văd mai bine mustăţile pentru scară,casetele, armarea ,… etc. indiferent ce arată ele că mă dumiresc , fără gheaţă !
  Te-a întrebat dacă soluţia “cu şindrilă ” nu este mai …uşoară-ieftină, chiar dacă ai deja va-ul făcut !
  Tîmpitu cu cifa, trebuia …. supravegheat, nu e 100% el singurul vinovat !
  Era vorbirea că armăturile trebuie să fie curăţate de laptele de ciment aderent pe ele înainte de turnarea plăcii, Nu cred că aţi făcut, întrucît mizeria rezultată ar fi fost peste folie şi iar nu era bine !

  • Este prima oara cand aud asa ceva, nici un proiectant sau constructor nu am auzit spunand ca o casa are 3 elemente si anume cele numite de tie. Eu stiam ca este fundatie, elevatie, nivel/e si acoperis peste ultimul nivel, eventual pod util. Pozele le gasesti incarcate aici pe blog sau pe facebook, aceleasi poze!
   Te-am intrebat de vreo doua ori daca vrei planurile dwg si nu mi-ai raspuns!
   Si eu si Ovidel muncim pana in orele 18, nu am cum supraveghea toate lucrarile si tot ce se intampla pe santier.

Lasă un răspuns