Cea mai buna metoda de a slabi

Am o perioada buna de timp de cand tot incerc sa slabesc.Am redus painea si carbohidratii ,am inceput cu exercitii fizice si mersul pe bicicleta ,mai precis, nu este o cura…ci un mod de viata sanatos,cum spun altii…insa deocamdata nu am ajuns unde mi-am propus. Cumnata mea, mi-a trimis azi cea mai buna cura de slabire….o s-o incerc si va spun rezultatele :)))))

Weekend placut sa aveti, oriunde v-ati afla!

4 comentarii la „Cea mai buna metoda de a slabi

 1. Cea mai bună ar fi să nu începi să te îngraşi că lenea e mare la români . Nu.mi mai bat tastatura cu …voi că e digeaba, ţi-am spus astea de prea multe ori ….discret (cît pot eu de discret).
  Uite te rog să-i dai lu şefuţu tău de la scîrbici să citească articolul :
  http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/cum-rezolva-guvernul-gaura-din-sanatate-mareste-birul-269886.html
  şi să-i spui că tu vei vota USL -ul şi contra lui Băsescu cel scîrbos !
  Baftă !

  • Cum tie nu iti place ca cineva sa-ti bage cuvinte aiurea in gura,nici mie nu-mi place .Articolul il arat cui vrei tu,insa nu mai spune sau trage tu concluzia cu cine voi vota eu .Ei bine NU VOTEZ!!!!

 2. Trebuie să votezi. E dreptul tău cîştigat de morţii …Timişoarei. E cam singurul tău drept !

  Numai că-ţi trebuie cap şi minte .
  Sper că s-a “bucurat” şeful tău ! O să voteze şi el ….cu cap şi minte !
  Pe la ora 16 vorbea la tv-la B1- Tontul alături de tătuca Iliescu-tu erai la munci probabil- ! Lui Iliescu îi cădea din cînd în cînd capul în piept de …moţăială! Rîdeam cu …mama şi Ioana, de moşulică că seamănă cu …mama !L-am rugat pe Robert să caute şi poate ne….retransmite diseară vizionarea , pentru cei ca tine care erau la scîrbiciuri ! De ieri pînă azi am tot scris de vreo 15 ori că Mădălina Pamfilie a luat 7,66 la bac . E bună ….bunăciunea !

Lasă un răspuns