Despre upload- GoShare.info

 

Te-ai gandit vreodata ca nu mai vrei sa-ti incarci blogul cu sute de poze si mega/giga aiurea?

Acest weekend am avut timp de mai multe si eu , am mai citit cate ceva , am mai raspuns la unele mailuri, am facut si cateva logo-uri, am cautat cateva programe si …in cautarile mele am dat de un site foarte interesant si anume  http://goshare.info/
Ce ofera acest site? O sa ramaneti uimiti. Iti faci un cont sau te poti conecta chiar si cu cel de facebook, incarci poze la tine pe profil , le poti incarca si pe albume daca vrei si in dreptul fiecaruia ai cate 3  link-uri publicitare de trimitere si alegi pe care dorestisa-l introduci  in articolele tale. Nimic nou pana aici , decat ca ai o arhiva pe internet , insa cand te gandesti ca din chestia asta poti fi si platit, parca ti se aprinde un beculet. La fiecare 1000 de vizitatori unici castigi intre 0,6 si 1,5 $. Cand te gandesti ca blogul tau apare in cautarile lui Gogu zilnic, zic ca poti combina utilul cu placutul, ai scapat si de upload-area  fiecarei poze in parte, bagi codul albumului pe blog si gata treaba.  In momentul in care sutele, miile de vizitatori acceseaza pozele tale de pe  http://goshare.info/ implicit  , banuti se aduna si  la fiecare 10$ adunati, plata  se face automat in contul de paypall. Sunt tot felul de probleme pe unele bloguri ca nu te lasa sa incarci orice tip de poza, aici poti incarca toate orice gen de poza , fara sa-ti fie bagat pumnul in gura sau alte conditii, trebuie doar sa nu uiti sa alefi una din categoriile ce le ai la dispozitie( vei vedea despre ce e vorba).Poti share-ui pozele si pe facebook, unde mai ai si acolo alte accesari  care se contorizeaza si aduna.
Fa lumea curioasa de pozele tale si vei avea de castigat.
Sa auzim de bine!


 

9 comentarii la „Despre upload- GoShare.info

 1. 350×350 pixeli ?
  imaginnile descărcate pe netlog aveau 1500x 1000 ….minim!
  Nu am cont pe facebook, dar cum dracu plătesc ăia drepturile de autor ?
  Grea munca să descarci poză cu poză !
  Neamu lu copy-paste !

  • Pozele sunt incarcate la dimensiunile pe care tu le ai si numai tu ai acea arhiva si cei la cere TU le dai link daca vrei . Eu stiu 4 persoane inscrise pe site, insa nu pot vedea ce au incarcat ei!

 2. Ma scos din greşeala mea, că am accesat albumul cu porumbeii de la celălalt text şi am văzut că ai poze şi de 500kb şi de 4Mb.
  Cum te plăteşte “Download Photo” ?????
  nu -ţi mai comentez restul ….gărgăunilor mei!

  • Bietule, nu mi-a răspuns domnişoara cum plătesc ăia drepturile de autor pentru imaginea fotografică descărcată de terţi ,la liber, din volumul de poze postate de ea sau de tine-mine !
   Mai demult în alt site ,ceream 3 euro descărcarea de pe net! Acum îl folosesc nişte nepoţi , cu SRL , cărora le-am cedat drepturile de …. a încasa bani din munca mea , din trecut şi actualitate !

Lasă un răspuns