In plimbari …

Stand la Otelu de ceva zile (sunt inca in concediu),m-am hotarat cu mama ca dupa atatea sarbatori sa mai facem si un pic de miscare ,asa ca miercuri dimineata ,ne-am baut cafeluta ,am lasat totul pregatit pentru tata cand se trezeste si ne-am luat bicicletele si am plecat catre Poiana Marului .Nu inteleg de ce tata a schimbat saua la bicicleta lui ,insa pentru mine era prea lata …asa ca aseara cand am ajuns acasa dupa vreo 22 de km pe bicicleta  daca nu mai bine  si alte vizite ce le-am facut prin Poiana ,ziceai ca sunt ….f…masata bine 😀 .

Salutari la toata lumea!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 de comentarii la „In plimbari …

 1. Mihaela, să înţeleg că e adevărată legenda care spune că femeile se ndrăgostesc de biciclete, motociclete şi alte chestii pe care le încalecă, e adevărată? 😮

  • Am vorbit mai devreme si cu Analfabetul …daca nu aveam saua ,poate ca ma indragosteam …excitam sau mai stiu eu ce ,insa asa nu am cum .
   De obicei nu ma amagesc …asta ca sa stii !

   • Zici că nu ştii de ce şi-a pus tatăl tău o şa mai groasă. Îţi spun eu. Am cumpărat în umă cu câţiva ani o bicicletă, era un Mounatan bike şi avea o şa foarte tare şi foarte îngustă. Am mers bucuros să o încerc pe nişte coclauri, de fapt un drum cu multe gropi, o vreme a foast cum a fost, după un timp am început să am dureri… După ce am ajuns acasă nici nu-ţi poţi imagina… o sptămână am umblat crăcănat de parcă am fost în Zimbabwe şi m-au violat nebunele alea … (Ştiai că în Zimbabwe faptul că bărbaţii sunt violaţi de femei pe capete a devenit o problemă naţională?)

    Te excitai fără şa? Cum? Cu … degeţelul? 😀

   • Era o presupunere Blue …si apropos ,nu ma amagesc cum am mai spus .Mainile/degetele… le folosesc la altcineva ,nu la mine 😉 …
    Multumesc de informare ,nu stiam treaba cu Zimbabwe.

   • La aia cu Zimbadwe eu am râs de m-am spart… Am crezut că e o glumă, dar cică tot mai mulţi bărbaţi se tem să umble pe stradă neînsoţiţi.

 2. Bravo !
  Altceva mai vrei să scriu ?
  Despre golănelile cu şeaua de la bicicletă , nu am chef.
  Mă duc la tv. să re re re văd un film cu o Anettă Bering , amantă de preşedinte ( pe Universal).
  Fiindcă fetele ştiu că îmi place ….tipa mi-au făcut o captură , dintrun film de acu vreo 20 de ani , cred că o să o transfer aici (în acest PC)şi să vă o pun ….dincolo!

 3. ” (Ştiai că în Zimbabwe faptul că bărbaţii sunt violaţi de femei pe capete a devenit o problemă naţională?)”

  ce nebunie acolo nu? am intrebat zilele astea pe unii daca barbatii ar putea fi violati si daca ar putea fi asta o problema nationala. toti au zis in cor ca nu. ca nu se poate. ei bine femeile din Zimbabwe ii contrazic.

  acum revenind la post… e super … pozele cu calutii. iarba verde, caluti, bicicleta…
  foarte frumos…
  nu stiu ce a fost in capul tau de ai mers atat cu bicicleta…. macar de simteai ceva… mai ziceam, dar asa….
  se pare ca ai avut un paste foarte frumos…
  kisss

 4. “Un studiu efectuat în spaţii de birouri a confirmat faptul că angajaţii care au lumină naturală din belşug în spaţiul de lucru sunt mai activi, mai productivi şi mai bine dispuşi decȃt cei care îşi desfăşoară activitatea în spaţii întunecate sau luminate artificial. “

  • Asa este ,am probat pe propria piele .Inca ceva ,productivitatea e mai mare daca lalaie un radio ,ceva si nu este o liniste de mormant!
   Eu i-am tampit pe toti cu radio …si aici si la Diaconu .Am si facut proba ,cand nu dadeam drumul la lalaiala …imi spunea Diaconu ca lipseste ceva ,ceva nu merge .

 5. A fost o zi petrecuta intrun vis ,imi pare bine ca pot sa rasfoiesc blogul tau si sa imi amintesc zile superbe petrecute impreuna .Acum vad cit de important e sa ai posibilitatea de a rsafoi prin compiuter ,si sa-ti incinti mintea si ochii,cu ceia ce gasesti frumos ,interesant ,si pot sa spun ca ma hranesc bine din asta .

Lasă un răspuns