Love in the Time of Cholera

 

Love in the Time of Cholera ( Dragoste in vremea holerei)este  una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste ale tuturor timpurilor.Inspirata de nemuritoarea capodopera a scriitorului laureat al Premiului Nobel, Gabriel Garcia Marquez, Dragostea în vremea holerei. Parcurgand o jumatate de secol in Cartagena, un oras complex, magic si plin de senzualitate, aceasta  poveste romantica prezinta viata unui barbat care isi asteapta unica iubire adevarata timp de mai bine de cincizeci de ani.
Nominalizat la Premiul Oscar, actorul Javier Bardem joaca rolul lui Florentino Ariza, poet si functionar telegrafist, care descopera iubirea vietii sale cand o vede pe fereastra vilei tatalui acesteia pe  Giovanna Mezzogiorno ce intruchipeaza frumusetea Ferminei Daza. După o serie de scrisori pline de pasiune, Florentino reuseste treptat sa cucereasca inima frumoasei, dar tatal ei (John Leguizamo) este furios cand afla de povestea celor doi si jura sa nu ii lase niciodata sa fie impreuna.
Anii trec, Fermina se casatoreste cu  doctorul Juvenal Urbino (Benjamin Bratt), care a adus în Cartagena ordinea si stiinta medicala, stavilind valurile de holera care asediau in mod misterios orasul. El o duce pe Fermina la Paris pentru mai multi ani, iar pana cand se reintorc impreuna in Cartagena, ea deja a si uitat complet de prima sa iubire. Dar Florentino nu a uitat-o…devenit acum un bogat proprietar de vase, Florentino are mai multe legaturi amoroase, dar inima lui inca  apartine Ferminei. Sufletul sau este rabdator, iar el e gata sa astepte o viata pentru a avea sansa de a fi inca o data impreuna cu ea.

Dupa asteptarile de mai bine de jumatate de secol,reuseste sa aiba ce-a de-a doua sansa la care a sperat toata viata.

5 comentarii la „Love in the Time of Cholera

    • Stiam ca nu l-ai vazut si …cand am vazut ca esti pe facebook cu o asa activitate ,m-am gandit sa-ti reamintesc de el .De asta l-am si postat.Se pare ca mi-a reusit iara …incercarea.

    • E o poveste de dragoste …cu nabadai.Mie una mi-a placut rabdarea lui de-o viata pentru a avea loc a doua sansa ,cu toate ca era de fapt prima 😀

Lasă un răspuns