Pe coclauri.

Asa cum am spus unora dintre voi ,vin si cu ceva poze facute pe coclaurile pe care am colindat in prima zi de Paste.Dupa ce am primit premiile si am vorbit despre seara de Inviere,a venit si timpul acestui post.

Se facea ca era duminica,asa ca ne-am trezit de dimineata,ne-am spalat pe dinti ,apoi cu banul si cu oul rosu pe fata,dupa care ne-am apucat de ciocnit oua si de a lua micul dejun.Dupa nenumarati musafiri,veniti la ciocnit de oua,se facuse deja ora pranzului .

Nu sunt omul calm si “asezat” ,ci sunt plina de energie mai tot timpul ,asa ca m-am hotarat sa fac program la tot familionul.Am luat pranzul cu totii dupa care nici macar nu am asteptat sa ne bem cafeluta acasa ,am luat-o la pachet si am pecat pe dealul Alion ,nu tocmai echipati ca de sarbatoare,sa vedem noul proiect din zona….eolienele .Am avut parte de un timp frumos si de o ora de relaxare in natura pe coclauri .Va las si pe voi sa  vedeti splendoarea Portilor de Fier I din varf de deal ,ale Orsovei de asemenea.

20 de comentarii la „Pe coclauri.

  1. Super poza cu gandaceii, din cate stiu se numesc “Ochiul lui Dumnezeu” si cand eram mic evitam sa ii calc.. cine e nebun sa il calce pe Nenea pe ochi :)) Frumoasa “ieseala” 😀

  2. Asta da zi de Paste…. frumos, in natura, soare, miscare….eu m-am asezat la masa la ora 15.00 si m-am mai ridicat dupa 10 ore cand a plecat si ultimul musafir… da miscare am facut… alergari 4 metri plat, spre si dinspre bucatarie, genuflexiuni in fata cuptorului, ridicari si coborari de brate la spalat vasele… 🙂 am glumit chiar imi place sa fiu gazda.

  3. Hristos a-nviat!

    Frumoase locuri, merita vizitate, pozate, aratate 🙂
    Si eu am pornit de Paste in plimbare, prin locuri din sat pe care nu le mai vazusem de ceva vreme, macar sa iau un pic de aer. Mi-a prins bine, acum am revenit cu forte proaspete 😀

Lasă un răspuns