Something new…

Chiar daca pe acesta pagina am scris mai rar in ultimul timp din diversa motive ,nu inseamna ca nu sunt prezenta aici si la cei din blogroll .

Cel mai norocos din lista este Analfabetul   ,care beneficiaza zilnic de vizita mea si comentariile mele  .

Foarte multi m-au intrebat ce tot gasesc pe acea pagina .La prima vedere pare ca nu e nimic interesant ,insa el stie sa-mi starneasca  curiozitatea de fiecare data.(sper ca acest lucru sa nu supere pe ceilalti din lista)

Azi noapte m-am hotarat sa devin si membru pe pagina lui ,ca daca tot sunt pe acolo zilnic sa nu fiu doar de…. prezenta ,asa ca de azi voi aparea si pe acolo .Sper sa am inspiratia necesara si rabdarea totodata de a scrie si aici si acolo .

Weekend cat mai placut tuturor! 

9 comentarii la „Something new…

 1. multumesc de recenzie… esti foarte draguta.
  abia astept sa iti vad primul articol pe blogul meu. sper sa fie la fel de interesante ca si cele de aici.
  :D:d
  kisss chiar mi-a placut ce ai scris.
  :d

  • Strici orzu pe gîşte.
   Regula nr 1 este să AI CHEF !
   Regula nr 77,14 , e că degeaba scrii , bloage şi încerci să deschizi căpăţîna la ….DEŞTEPTE, vaca satului nu şi nu, tot pe a ei o ţine (cică , aia de faţă e exclusă , nu? ) şi-ţi mai pomeneşte şi numele-porecla pe la textele ei.
   Ai grijă că’s păţit, dar am buca groasă !

 2. eu nu sint atit de desteapta sa intru pe blogul Analfabetului dar pt. a ma documenta mai mult in toate domeniile pe care le detine as putea sa ma intilnesc ,,da vivo cu el . ce zici cara MIKA ???? 😛

Lasă un răspuns